Dolar 32,6286
%-0.1
Euro 35,4118
%-0.09
Altın 2.504,570
%-0.28
Bist-100 10.852,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Akgül yönetime giriyor!

CHP İzmir'de Akgül yönetime giriyor!

CHP İzmir'de Alaattin Yüksel'in istifası sonrası yönetim içinden il başkanı seçilmesi nedeniyle, il kongresinde Nevzat Kavaları'n listesinde yer alan il eski başkan yardımcısı Şirin Akgül, yedek birinci sırada olduğu için yönetime girdi. Geçtiğimiz dönem il başkan yardımcısıydı

  • Ege Postası
  • 12.08.2016 - 11:59

EGE POSTASI - CHP İzmir'de Alaattin Yüksel'in il başkanlığından istifası sonrası yönetim tüzük gereği kendi içinde seçim yaptı ve başkan yardımcısı Asuman Ali Güven'e il başkanlığını teslim etti. 

Yüksel'in istifası ve yönetim içinde başkan seçilmesi nedeniyle il yönetiminde oluşan eksiklik yedek listeden tamamlandı.

İl kongresinde Nevzat Kavalar'ın listesinde yer alan İl eski Başkan Yardımcısı Şirin Akgül, yedek birinci sırada olduğu için yönetime girdi. 

Akgül, "Geçmiş dönemde başkan yardımcısıyken taşıdığım heyecan ve görev bilincini yeniden yönetimde yer alarak il yöneticisi olarak devam ettireceğim. Ülke hassas bir dönemden geçiyor. Partime faydalı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi. 

Gün içinde CHP İzmir İl Başkanlığı'na giderek görev belgesini alan Akgül'ün böylece yönetime girmesi resmiyet kazandı. Akgül'e il başkanlığı ziyareti sırasında Niyazi Arslan, Dilek Bilgin ve Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım da eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.