Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Sarıküse'den tüzük hamlesi

CHP İzmir'de Sarıküse'den tüzük hamlesi

CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Sarıküse il yönetim kurulu toplantılarına katılma hakkı bulunan gençlik kolu başkanlarının oy hakkına da sahip olması için İzmirli kurultay delegelerinden imza topladı. CHP İzmir'de Sarıküse'den tüzük hamlesi

  • Ege Postası
  • 13.01.2016 - 10:46
YİĞİTCAN DEMİR/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse, 16-17 Ocak'ta gerçekleşecek kurultay öncesi imza kampanyası başlattı. Sarıküse il yönetim kurulu toplantılarına katılma hakkı bulunan gençlik kolu başkanlarının oy hakkına da sahip olması için İzmirli kurultay delegelerinden imza topladı. Sarıküse toplanan imzaları Ankara'da tüzük komisyonuna sunacak.

"CHP İZMİR'DE GENÇLERDEN 'METİNER' TEPKİSİ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Sarıküse geçtiğimiz yılda Ankara'da bir araya geldiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dosya sunmuş, dosyada aynı talebe yer vermişti.

Sarıküse, başlattığı imza çalışması için şunları söyledi;

“Cumhuriyet Halk Partisi bu hafta sonra olağan kurultayını gerçekleştirecek. Biz de İzmir olarak kongrelerimizi tamamladık. Fakat bu süreç sonunda bizde bir şeylerin dikkatini çekmek istedik. Biliyorsunuz ki partimizin yetkili organlarında, ana kademe yönetim kurulu toplantılarında gençlik kolları il başkanlarımızın ve kadın kolları il başkanlarımızın ana kademe toplantılarına girme hakları ve söz söyleme hakları vardır. Burada sağ olsunlar büyüklerimiz bizleri hiçbir zaman kırmamışlardır ve bizleri her zaman dinlemişlerdir. Fakat bizim partimiz gibi demokratik bir partide, seçilerek göreve gelen gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarımızın söz söyleme hakkı kadar oy kullanma hakkının da olmasını istiyoruz. Bu çerçeve içerisinde bir çalışma yaptık ve bir ,imza kampanyası başlattık. Bu imza kampanyasıyla birlikte 16-17 Ocak’ta yapılacak kurultayda ana kademelerde görev yapan yönetim kurulu üyelerimizde, kurultay delegelerimizden ve gençlik kollarında topladığımız imzaları orada tüzük komisyonuna sunacağız. Bu değişikliğin gerçekleşmesi içinde elimizden geleni gençlik kolları olarak yapacağız. Burada bizlere destek veren İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’e, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, kurultay delegelerimize, il yönetim kurulumuza, gençlerimize ve kadınlarımıza destek olan herekse çok teşekkür ediyorum. Ben buradan Türkiye’deki il gençlik kolları ve il kadın kolları başkanlarımıza çağrı yapmak istiyorum. Gelin kurultay salonunda birlik olalım. Sizlerde kendi illerinizde imzaları toplayın. Harmanda izimiz varsa, hasatta da izimiz olsun.52 delegemiz var. Bütün kurultay delegelerimize bu imzayı attıracağız. Fire olmayacak diye düşünüyorum. İzmir’den bir ateş yaktık” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.