Dolar 34,2585
%0.05
Euro 37,6111
%-0.05
Altın 2.920,540
%-0.03
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de ilk şok Çeşme'de!

CHP İzmir'de ilk şok Çeşme'de!

CHP İzmir’de meclis üyesi listelerinin tamamı ilçe seçim kurullarına teslim edilirken, Çeşme’den istifa haberi geldi. İlçe Başkanı Halil Saatli ve tüm ilçe yöneticileri görevlerinden istifa etti. CHP İzmir’de meclis üyesi listelerinin tamamı ilçe seçim kurullarına teslim edilirken, Çeşme’den istifa haberi geldi. İlçe Başkanı Halil Saatli ve tüm ilçe yöneticileri görevlerinden istifa etti.

  • Ege Postası
  • 18.02.2014 - 19:22
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de meclis üyesi adaylarının tamamı saat 17:00 itibariyle belli oldu. Listeler ilçe seçim kurullarına teslim edilirken, Çeşme’den istifa haberi geldi. Çeşme İlçe Başkanı  Halil Saatli ve 12 ilçe yönetim kurulu üyesi  görevlerinden istifa etti. Egepostası’na ilçe yönetimiyle birlikte istifa ettiğini açıklayan Saatli, “Baştan beri partinin izlediği politikayı içimize sindiremiyorduk. Genel merkez ataması oldu. Bugün meclis üyesi listesinde ilçenin hiçbir görüşünü alınmadan oldu bittiye getirdiklerini gördük. İlçe başkanlığını ve yönetimini işgal etmenin doğru olmayacağını düşündük. Bu yüzden istifa ettik” dedi.
 
PARTİNİN MEMURU OLDUK
Önerdikleri isimlerin arka sıralara yazıldığını belirten Saatli, “Düşünün, partinin ilçe başkanı isim öneriyor, dikkate alınmıyor. İl başkanlığı bu süreçte tutarlı olmadı. Çok ayıp ettiler. Meclis üyeleri genel merkez onayıyla geldi. Biz böyle bir şey görmedik. Kırgınım. Uzun süre ilçe başkanlığı yaptım. Hiçbir yere aday olmadım. Bir amacımı var partinin bayrağını dik tutmak. Bu tavırda olunca, sosyal demokrat ilkeler uygulanmayınca yapacak bir şey kalmadı. Partinin memuru durumuna bizi düşürdüler. Çok yazık” dedi.


HOROZ İSTİFA ETTİ
Listelerin açıklanmasından sonra ilk istifa kararı Bayraklı'dan geldi. Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi İsmail Horoz, Bayraklı'dan listeye yazılınca istifa etti. Horoz, "Böyle şey olmaz. Benim Bayraklı'dan bir talebim olmadı. Yapılan yanlıştır. Birinci sırada bile yazılsam istifa ederdim. İlçede emek veren, parti örgütü için çabalayan insanlar varken benim Karşıyaka'dan gelmem olmazdı. Bu kararı alanları ve ismimi oraya yazanları kınıyorum" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.