Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0705
%-0.25
Altın 2.893,410
%-0.92
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de örnek adım: 2 ilçe ortak toplantı!

CHP İzmir'de örnek adım: 2 ilçe ortak toplantı!

CHP İzmir'de Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, parti içinde örnek bir adım attı. Başak, ilçe örgütleri arasında kaynaşmayı sağlamak ve birlikte proje üretmek adına  ilçeler arası ortak yönetim kurulu toplantılarının ilk adımını Buca ile attı. CHP İzmir'de örnek adım: 2 ilçeden

  • Ege Postası
  • 08.03.2016 - 20:24
EGE POSTASI - Türkiye çapında '7 Bölge 7 İlçe Kardeşçe' projesi ile iller arası örgüt birlikteliği adımı ile ses getiren Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, benzer bir adımı İzmir Örgütü içinde attı.

Başak, ilçe örgütleri arasında kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlamak, örgütler arası ortak proje üretmek adına ilçe yönetimi ile Buca ilçe yönetim kurulu toplantısına konuk oldu. Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ve yönetimi ile Konak ilçe yönetimi birlikte toplantı yaptı.

Toplantıda parti içi sorunlar, yapılması gereken çalışmalar konuşuldu.

Başak, Ege Postası'na yaptığı açıklamada, “ Kendi içimzide sorunları çözmeden halkın sorunlarını çözemeyiz. Benzer bir adımı Türkiye genelinde atmış 7 bölgedeki örgütlerimizi ziyaret etmiş, b irlik beraberlik sağlamış, ortak projeler üretmiştik. Bu kez İzmir içinde bu çalışmayı yapıyoruz. İlk durağımız Buca oldu. İlçe başkanımız ve yönetimi bizi ağırladı. Birlikte toplantı yaptık. Ortak projeler üretmek, ortak hareket etmek, sorunlara ortak çözüm noktaları aramak için konuştuk. Bu çalışma tüm örgütün birbirleriyle ortak projeler üretmersi, kaynaşması için iyi bir çalışma yöntemi” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.