Dolar 34,1741
%0.03
Euro 38,1473
%-0.05
Altın 2.913,890
%-0.22
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de parti örgütünde memnuniyetle yaratan tablo

CHP İzmir'de parti örgütünde memnuniyetle yaratan tablo

CHP İzmir'de parti örgütünde memnuniyetle karşılanan tablo Konak'ta yaşandı. İl Başkanı Alaattin Yüksel il kongresinde ayrıştığı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da geçtiğimiz sene tartıştığı Konak İlçe Başkanı Şakir Başak'la ilçe binasında bir araya geldi. CHP İzmir'de parti örgütünde memnuniyet yaratan tablo

  • Ege Postası
  • 23.03.2016 - 11:04
EGE POSTASI - CHP İzmir'de ilçe ziyaretlerini sürdüren İl Başkanı Alaattin Yüksel, il kongresinde kendisine rakip olan Nevzat Kavalar'a tam destek olan Konak İlçe Başkanı Şakir Başak'ı ziyaret etti.

İlçe binasında gerçekleşen buluşmada sürpriz misafir ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ydu...

Buluşmada Konak'tan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dilek Bilgin ve il yöneticileri de yer aldı. 

Geçtiğimiz yıl Kocaoğlu-Başak arasında ipler gerilmiş ikili Kocaoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir'den önseçime girip aday olma önerisi üzerinden tartışmıştı.

İlçe binasında Yüksel-Kocaoğlu-Başak üçlüsünün yan yana gören partililer “Tablo çok güzel, özlemişiz bu görüntüyü” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Başak'ın toplantıda, “ Dostluğumuz partidaşlığımız bakidir. Siyasette farklı ayrışmalar olabilir. Devamlı ayrışacağız anlamına gelmez. Parti menfaatleri söz konusu olunca hep omuz omuza oluruz” dediği belirtildi.

Kocaoğlu ve Yüksel'in de parti içi yarışların geride kaldığını CHP'nin iktidar olması için hepbirlikte mücadele etmeleri gerektiğine vurgu yaptıkları öğrenildi. 

AK PARTİYİ HEDEF ALDI
CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ise ziyarette  şunları söyledi;

"Türkiye'de maalesef ki her gün bir acı yaşıyor, her gün farklı bir olayla sarsılıyoruz. Bu vesileyle son zamanlarda meydana gelen terör olaylarında kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı, tüm şehitlerimizi bir kez anıyor, Allah'tan rahmet diliyorum. Sevgili arkadaşlar maalesef, AKP iktidarı bu ülkeyi yönetemiyor. Zaten sorunları çözmek, terörü bitirmek değil, onları kullanmak istiyor. Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan halkımızı 8 defa "Barışı Getiriyoruz" diyerek kandırdı. 7 Haziran'da da aynı yalanla oy toplamaya çalıştı ama halk "Artık yeter, senin yalanlarına kanmıyoruz" dedi. Tek başına iktidarı kaybeden AKP, bir anda ülkeyi kaosa soktu, terör belasının hortlamasına göz yumarak güzelim ülkemizi bugünkü haline getirdi."




TEK UMUT CHP VE KILIÇDAROĞLU

AKP'nin ülkeyi getirdiği kaos durumundan kurtaracak, terörü bitirerek barışı sağlayacak tek bir alternatifin olduğunu, onunda Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu belirten Yüksel, şöyle konuştu;

"AKP İktidarının eline yüzüne bulaştırdığı ülke yönetiminin, tekrar Cumhuriyet değerleriyle birlikte normale döndürülmesi, kalıcı barışın sağlanması için halkın tek umudu vardır ve umudun adı CHP'dir, Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bu umudu gerçeğe dönüştürmek, halkımızın beklentilerini karşılamak için çok ve planlı çalışmamız şart. Bu ziyaretlerimizin amacıda, yeni hedeflerimizi belirlemek ve bu hedeflere nasıl ulaşacağımıza ilçe örgütlerimizle karar vermektir. Ben katılımcı bir yönetimi benimsiyorum. Ortak akılla, birlikte bu işi başaracağız. Katkı koyacak, çalışacak, bizimle birlikte kapı kapı dolaşacak her üyemize ihtiyacımız var. Bu hedeflere giden yolda tüm örgütümüze güveniyorum."

Yüksel ve Kocaoğlu'nun da ziyaret sonrası Başak'ın misafirperverliğinden duydukları menuniyeti dile getirdiği öğrenildi.


NE YAŞANMIŞTI!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir'den önseçime girip aday olma önerisine CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, "Genel Başkanı test etmek kimsenin haddi değil. Kurultaydan büyük önseçim mi olur'" sözleriyle tepki göstermişti. Kocaoğlu ve Başak, bu açıklamanın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda Kılıçdaroğlu'nu karşılarken bir araya gelmiş, Kocaoğlu, Başak'a "Sen çok şey bildiğini mi sanıyorsun, Şakir" demişti. Başak da "Senden çok şey bildiğim kesin" sözleriyle yanıt vermişti. Kocaoğlu tartışmayı "İyi, böyle devam et. Terbiyesiz" sözleriyle sürdürmüştü. Tartışma kamuoyunda uzun süre yer almıştı.

İl kongresi sürecinde ise Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper'le birlikte Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar'a il başkanlığı için destek vermiş, kongrenin ardından üçlü ilçe turlarına çıkmıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.