Dolar 34,0085
%-0.03
Euro 37,9205
%0.15
Altın 2.826,620
%0.05
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den Başkan Tugay'a ziyaret

CHP İzmir'den Başkan Tugay'a ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve il yönetimi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 29.04.2024 - 22:39
  • Güncelleme: 29.04.2024 - 22:46

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu beraberinde il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay'ı Egemenlik Evi'ndeki makamında ziyaret etti.

Başkan Tugay ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından, "İzmir İl Başkanımız Sayın Şenol Aslanoğlu ve çok değerli il yönetim kurulu üyelerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Örgütümüzün verdiği güç ile İzmir’de çok daha başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz." mesajını paylaştı.

İZMİR FARK YARATACAK

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise paylaşımında şu ifadelere yer verdi; 

"İzmir ittifakının büyük desteğiyle seçilen Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Cemil Tugay’ı il yönetim kurulumuz ile birlikte ziyaret ettik. Birlikte çalışarak kazandığımız bu başarıyı, daha da çok çalışarak yukarıya taşıyacağız. Doğru Dürüst Başkanla İzmir fark yaratacak."

TUGAY, TARKEM YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NA SEÇİLDİ

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay oy birliği ile TARKEM Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

Tugay, "Tarihi Akın Pasajı’nda gerçekleştirilen TARKEM Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığı bayrağını oy birliği ile devraldım. Kültürel mirasımızı korumak hepimizin öncelikli sorumluluğu. TARKEM’de çok başarılı işler yürütüldüğünü biliyoruz. Bu yolda emin adımlarla yürümeye ve projeler geliştirmeye devam edeceğiz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.