Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar düzenledi, CHP İzmir tek vücut oldu!

CHP Karabağlar düzenledi, CHP İzmir tek vücut oldu!

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma ve birlik gecesi adı gibi oldu. İzmir örgütünü buluşturan organizasyona İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu iddialı açıklamalarıyla damga vururken,Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin parti içi önemli mesajlar verdi. Karabağlar ilçe başkanı Polat Manduz, 17 Aralık operasyonuna dikkat çekmek adına Genel Başkan Yardımcısı Tekin’e ayakkabı kutusu hediye etti. Tekin kürsüde kutuyu açarken, kutunun içinden CHP logosu çıktı.

  • Ege Postası
  • 28.12.2013 - 10:48
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı, dostluk ve dayanışma yemeği düzenledi. Fuar Atlas Pavyon’da düzenlenen organizasyona CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin,PM Üyesi Berrin Dilekçi, YDK üyeleri Sumru Karaer, Ülkü Caner, İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu,Musa Çam, Hülya Güven, İl Başkanı Ali Engin,İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm,il ve ilçe yöneticileri, çok sayıda aday adayı, muhtar, STK temsilcileri ve 800 partili katıldı.Uzundere Mahalle Muhtarı Fahri Aktaş,ilçe muhtarları adına CHP İlçe Başkanı Manduz’a teşekkür plaketi verdi. Manduz ise, Genel Başkan Yardımcısı Tekin’e 17 Aralık operasyonuna dikkat çekmek için  ayakkabı kutusu hediye etti. Tekin kürsüde kutuyu açarken, kutunun içinden CHP logosu çıktı.  





MANDUZ’UN HEDEFİNDE YILDIRIM

CHP Karabağlar İlçe Polat Manduz, kürsüye ilçe yöneticileriyle birlikte çıktı.İki yıldır ilçede destan yazdıklarını, girmedik ev bırakmadıklarını ifade eden Manduz, şunları söyledi,“ Önemli bir süreçten geçiyoruz. 30 ilçe ve Büyükşehir’de iktidar olmak istiyoruz. İktidarın yolu sevgi ve saygıdan geçer. Aday adayı olan arkadaşlarımızın verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum.AK Parti’nin İzmir adayı Bakan Yıldırım oldu.Karabağlar İzmir’İn en büyük ilçesi. 500 bin nüfusu var. Hükümet hiçbir yatırım yapmadı ilçemize...Yıldırım Karabağlar için ne yapt? Karabağlar’da tuğla üzerine tuğa koyduğu bir yer var mı'Hiç utanmadan İzmir’de seçimi alacağım diyor. Çaktığı çivileri özel sektör ödedi. Karabağlar Belediyesi ücretsiz dersane hizmeti veriyor. Yoksul ailelere yardım ediyor. On binlerce vatandaşa gıda yardımı yapıyor. Uzundere Projesi ile sosyal yaşam alanı kazandırdı.Yani Karabağlar belediyesi sosyal belediyecilik yapıyor.”

ÜSTÜ KAPALI GÖNDERME

Konuşmasının sonunda belediye başkanlarına seslenen Manduz, “ Örgütlerini unutmasınlar. Onlarla birlikte omuz omuza mücadele etmek zorundalar” dedi.

KÜRÜM: BEN DEĞİL BİZ YÖNETTİK

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm,belediyenin zor şartlar altında hizmet üretmeye başladığını ifade etti, 5 yıl boyunca projelere imzasını koyan meclis üyeleri bürokratları ve personeline teşekkür etti. Kürüm, “ Birçok projeye imza attık. Karabağlar’ı ben yönetmedim hep beraber yönettik. Bundan sonrada böyle devam edilecek” dedi.Kürüm kürsüye tüm meclis üyelerini çağırdı ve alkışlattı.


KOCAOĞLU DAMGASI
Yemeğe damga vuran konuşmaya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu imza attı.2014 yerel seçimlerinde belediye başkanları, örgüt ve İzmirlilerle birlikte açık ara farkla CHP’yi İzmir’de iktidar yapacaklarını söyleyen Kocaoğlu, “ Hedefimiz 30 ilçeyi de almak. Bir daha iktidar partisinin İzmir’in adını anarken yerel yönetimleri alacağım deme cesaretini bulamayacağı bir farkla galip geleceğiz” dedi.

ŞÖLENDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE
17 Aralık operasyonu ekseninde “ Bizim, kazanla kepçeyle kutuyla ayakkabı kutusuyla hiç alakamız yok” diyerek iktidara gönderme yapan Kocaoğlu, şöyle devam etti, “ Biz halk için önce insan diyerek çalışıp üretip bu kentin kalkınması için gerekli her türlü projeyi yapmak için yola çıktık. 30 Mart akşamı gece saat 12’de şölende buluşmak ümidiyle”
Kocaoğlu, 2014’te genel seçimle Cumhurbaşkanlığı seçiminin birleşeceğini düşündüğünü ifade etti, “ Babamın görmediği benim görmediğim oğlumun da görmediği CHP’nin iktidarına 2014’te ulaşmak dileğiyle” diyerek konuşmasını noktaladı.

ENGİN:DURMAK YOK KOŞMAYA DEVAM
İl Başkanı seçildiği ilk günlerde İzmir’de CHP adına dile getirdiği yüzde 60’lık oy hedefine adım adım yaklaştıklarını söyleyen Engin, “ Durmak yok koşarak hedefe ulaşacağız. Rehavete kapılmayacağız. İzmir’in bakanı kalmadı. Umuyorum milletvekili seçimlerinde tekrar 2-3 bakan bu kez CHP’den çıkacak. Babalarımızın dedelerimizin görmediği bir iktidarı çocuklarımız görecek. Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan olacak. İzmir yerel seçimde bu dönemde 30 ilçeyi ve Büyükşehir’i kazanacak İzmir umut olacak ışık olacak” dedi.

TEKİN’DEN PARTİ İÇİ MESAJ!
Yemeğe Ankara’dan katılan tek isim olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, konuşmasında parti içi mesajlaR verdi.
Önemli bir süreçten geçtiklerini, 2014 yerel seçiminin geride kalan seçimler gibi olmadığının altını çizen Tekin, “Bu seçim ülkenin geleceğini tayin edecek önümüzdeki ikinci ve üçüncü seçim için bir baraj niteliğinde..Siyasi talepleriniz olabilir son derece normaldir. Gerek İzmir’de gerek diğer illerde çok sayıda aday adayı başvurusu oldu. Başvurular zenginliktir ama bir ilçeye bir aday olacak. Geriye kalanlar adayın yanında olmalıdır. 2015’te Türkiye’nin yaşadığı sorunların üstesinde gelecek temiz siyaseti ülkeye kazandıracak olan temiz geçmişi olan CHP’dir.... Bunun için birlik bütünlük içinde olmamız gerek. Kırgınlarımız dargınlıklarımız olabilir. Benimde talebim vardı. Koşullar başka bir arkadaşımızın aday olmasını gerektiriyordu. Yapılması gereken adaylarımızın başarılı olmasını sağlamak” dedi.

ŞEREFLİ İKTİDAR GÖREVİ BIRAKMASI GEREKİRDİ
17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna da değinen Tekin, şunları söyledi,“ Kabinenin en önemli bakanlarının çocukları gözaltına alınıyor. Gözaltılar asparagas düzmece dosyalarla değil. Para makinalarının ayakkabı kutularının olduğu bir ortamda şerefli bir iktidarın ertesi gün görevi bırakması gerekiyordu. Ne yapıldı önce bakanların istifaları alınmadı. Gece yarısı operasyonuyla gelecek operasyonların önü kesildi. Savcılara, emniyete operasyon yapıldı. Yetmedi bir genelgeyle bütün bunların önünü kesmek istediler. Ne yaparlarsa yapsınlar bu yolsuzluğun hırsızlığın üstünü kapatmaları mümkün olmayacak”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.