Dolar 34,0775
%0.18
Euro 38,0879
%0.08
Altın 2.841,430
%0.43
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Kınık'ta uzlaşı sağlandı: Kongrenin tek adayı belli oldu

CHP Kınık'ta uzlaşı sağlandı: Kongrenin tek adayı belli oldu

CHP Kınık İlçe Kongresi’ne bir gün kala adaylık konusunda yaşanan belirsizlik çözüldü. İlçede yapılan yoğun görüşmelerin ardından aday olarak Salih Barut isminde karar kılındı. Kongreye tek adayla gidilmesi bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 25.02.2022 - 12:46

EGEPOSTASI – CHP İzmir’de kongreye gidecek olan dört ilçeden birisi olan Kınık’ta kongrede kimlerin aday olacağı uzun süredir belirsizliğini koruyordu.

26 Şubat Cumartesi günü (Yarın) yapılacak kongre için adaylık konusunda uzun süredir devam eden müzakereler sonucunda uzlaşı sağlandı.

Tek adayla yapılması beklenen kongrede adaylık için geçici yönetimin başkanı Ahmet Kanat, eski ilçe başkanı İsmail Yılmaz, ilçede partinin önde gelen isimleri ve delegeler Salih Barut isminde karar kıldı. 

CHP KINIK’TA NE OLMUŞTU?

14 Aralık 2020’de İsmail Yılmaz’ın ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından ilçe yönetimi kendi içinde seçim yaparak Örgüt Yönetiminden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Kocabaş'ı ilçe başkanı olarak seçmişti.

Kocabaş’ın ilçe başkanlığına gelmesinin ardından il ve ilçe yönetimleri arasında yaşanan uyuşmazlıklar nedeniyle Kocabaş ve ilçe yönetiminde bulunan 13 kişiden 11’i görevlerinden istifa etmişlerdi.

Yaşanan gelişmelerin ardından, MYK kararıyla ilçeye 2019 yılında Kınık İlçe Başkan adayı olan Ahmet Kanat başkanlığında 5 kişilik geçici bir yönetim atanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.