Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak İŞKUR gibi çalışıyor!

CHP Konak İŞKUR gibi çalışıyor!

CHP Konak, ülkenin kanayan yarası işsizliğe karşı 'İş Bank' projesiyle işsiz vatandaşların yüzlerini güldürüyor. O proje yüzleri güldürüyor

  • Ege Postası
  • 13.04.2016 - 12:59

EGE POSTASI - CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak'ın kongrede verdiği sözlerden biri olan 'İş Bank' projesiyle, şuana kadar 170 kişi iş sahibi oldu.

Konak İlçe Başkanlığı, yaptığı duyurular sonrası ilçe binasında iş başvuruları almaya başladı.

 

Fabrikalar ve çeşitli kurum kuruluşlarla diyaloğa geçen ilçe başkanlığı, 15 günde bir ilçe binasında iş isteyen vatandaşla işvereni bir araya getiriyor. İş başvurusu yapanlar mesajla ilçe binasına davet ediliyor. İşveren durumundaki yerlerin insan kaynakları birimi iş talep edenlerle ilçe binasında mülakat yapıyor. Mülakat sonucunda uygun pozisyonlara işçi alımı yapılıyor.

CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, " Bugün toplumda en büyük sorun işsizlik. Toplumsal hastalıkların sebebi işsizlik. Sabah bir babanın evden çıkarken okula giden çocuğuna simit parası verememesinin ruh halini bilen yaşamış siyasetçileriz. Bu hassasiyetle hareket ediyoruz. İşssizlik noktasında bir damlada olsa katkımız oluyorsa ne mutlu bize...İş isteyenle iş vereni bir araya getiriyoruz. Partili ayrımı yapmıyoruz. Aileler dağılıyor işsizlikten... Bir ailenin evine ekmek girmesini sağlayabiliyorsak siyaset amaçlarımızdan birine ulaşmış oluyoruz" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.