Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak: Trafik terörüne dikkat!

CHP Konak: Trafik terörüne dikkat!

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanlığı, Bayram'da ‘Trafik terörüne dikkat’ çekmek için etkinlik düzenledi. Halkı uyaran ilçe örgütü, vatandaşa karanfil dağıttı ve tek tek bayramlaştı.

  • Ege Postası
  • 10.09.2016 - 18:12

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, etkinlikte gerçekleştirdiği basın açıklamasında şunları söyledi;

Kurban Bayramı arifesinde özellikle vurgu yapılması gereken ve hatırlatılması gereken bir Konu ile karşınızdayız. Özellikle bayram tatillerinde bayramlaşmak için memleketlerine ya da akrabalarına gitmek için yola çıkan vatandaşlarımıza ve bütün şoförlere seslenmek istiyoruz buradan.  Bu konu da yüreklerimizi yakacak, acılar yaşatacak bir anlayışın ötesinde varmaları gereken yerlere dikkatle sağ salim varmalarını diliyoruz.

14 yıllık AKP iktidarının yapmak istediği olay içi boş, devletin her kurumunun liyakati olmayan insanlarla doldurulduğunu maalesef ki 15 Temmuza kadar dile getirdiğimiz halde 15 Temmuz sonrası her şeyin aleni ortaya çıktığını herkes görmektedir. Dolayısıyla duble yolları yapıyorum diyenler, otobanlar yapıyorum diyenler bu otobanlara duble yollarda ekonomik çıkar gözetilerek insanlara dağıttıkları ehliyetlerle yola çıkan araçları  canlı bombaya çevirerek binlerce insanımızın ölümüne neden oluyor.

Son 10 yılda 42.420 insanımızı kaybetmişiz.  2.264.441 insanımız yaralanmıştır.  Sizler bu anlayışınızla adaleti olmayan adalet sarayları, ilim ve bilginin olmadığı üniversiteler yarattınız yapmış olduğunuz duble yollarda, otobanlarda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye atmaktasınız.  Özellikle bu karayollarının yapılmasını petrol ülkesi olan ya da sanayi ülkesi olan yerlerde doğal karşılayabiliriz.  Ama biz ne sanayi ülkesiyiz ne de petrol ülkesiyiz.

Yapılan yollar bizi hem sanayi anlamında hem yedek parça anlamında hem de petrol anlamında emperyalist anlayışa mahkûm kılmaktadır. Şimdi buradan tekrarlamak istiyoruz.  Yollara çıkan vatandaşlarımıza hassasiyetle sesleniyoruz. 'Kurban bayramında kurban olmayın' 'Trafik saygı sevgi ve hoşgörü ile güzeldir teröre çevirmeyin'  Bindiğiniz aracın sizin gibi başkalarının da canını alabileceğini göz ardı etmeyin. Özellikle vermiş olduğumuz bu rakamları göz önünde bulundurduğumuzda ne kadar korkunç bir tablonun oluştuğunu dile getirmek istedik.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.