Dolar 34,2734
%0.1
Euro 37,6198
%-0.03
Altın 2.915,130
%-0.22
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Lideri’nden İzmir molası: 3 yıl sonra AASSM'de

CHP Lideri’nden İzmir molası: 3 yıl sonra AASSM'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Ekim çarşamba günü Aydın mesaisinin ardından İzmir'de olacak. Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun en önemli projeleri arasında yer alan Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) canlı yayına katılacak, geceyi İzmir'de geçirecek. CHP Lideri’nden İzmir molası

  • Ege Postası
  • 20.10.2015 - 12:16
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  21 Ekim’deki (çarşamba) Aydın programı için İzmir’e gelecek. Adnan Menderes Havalimanı’nda partililerce karşılanacak Kılıçdaroğlu karayoluyla Aydın’a geçecek. Aydın mitingi sonrası CHP Lideri yeniden kente gelecek. Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde ise, 2008 tarihinde açılan ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun en önemli projeleri arasında yer alan  Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) canlı yayına katılacak. Kılıçdaroğlu daha sonra konaklayacağı otele geçecek, ertesi sabah Urfa’ya doğru hareket edecek. Kılıçdaroğlu, AASSM'de daha önce 2012 yılında 'İzmirlilerin denizle ilişkisini güçlendirmekte uygulanacak tasarım stratejisi' konulu bilgilendirme toplantısına katılmış, merkezi dolaşma fırsatı bulmuştu.

ORTALIKTA PEK GÖRÜNMÜYORLAR
İl Başkanı Bedri Serter, il binasında milletvekili adaylarıyla yapılan kısa toplantı sonrası açıklama yaptı. Serter,  "Her hafta değişik stratejiler uyguluyoruz. Periyodik olarak toplantılarımız yapıyoruz. Rakiplerimizi izliyoruz. Onların yapamadıklarına ve yaptıklarına bakıyoruz" dedi. ‘Neyi yapamıyorlar’ sorusuna da yanıt veren Serter, "Ortalıkta pek görünmüyorlar. Ondan dolayı üzülüyoruz" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NU DENEYELİM DÜŞÜNCESİNDELER
İzmir ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Serter, "İnsanlar ‘Bir kez olsun Kemal Kılıçdaroğlu'nu deneyelim’ düşüncesindeler. Sandıktan çok farklı boyutta çıkacak. Hedefimiz büyük. Bu hedefimize ulaşmamız için çalışmamız lazım. Hedefimiz 13'te 13. Herhangi bir anket yaptırmadık. Çünkü elimizde 7 Haziran'dan verilerimiz var. Fakat yapılan anketleri takip ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.