Dolar 34,2263
%-0.04
Euro 37,5888
%-0.11
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP TBMM'yi acil toplantıya çağırdı

CHP TBMM'yi acil toplantıya çağırdı

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin Erdoğan'ın yaptığı açıklamanın demokrasiye bir darbe olduğunu belirterek siyasi partilere çağrıda bulundu:

  • Ege Postası
  • 20.08.2015 - 11:23
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda muhtarlara seslendi. Erdoğan’dan yetkiyi Kılıçdaroğlu’na vermeyeceğini ima eden bir açıklama geldi. Konuyu Taraf’ a değerlendiren CHP Genel sekreteri Gürsel Tekin yapılan açıklamanın demokrasiye bir darbe olduğunu belirterek siyasi partilere çağrıda bulundu:

“Bu sorun sadece CHP’nin sorunu değil demokrasinin ve tüm siyasi partilerin sorunudur. Ben bu konuda bizim dışımızdaki bütün siyasi partilere de çağrıda bulunmak istiyorum. Bu demokrasiye bir darbedir. Derhal parlamentonun toplanıp demokrasiye sahip çıkması lazım. Siyasi partiler toplanacak ve demokrasiye sahip çıkacak ve darbeye izin vermeyecek”

ORASI BEŞTEPE DEĞİL KAÇAK SARAY
Tekin, Cumhurbaşkanlığı konutunun adının Beştepe değil kaçak saray olduğunu da belirtti. Tekin “Oranın adı kaçak saraydır. Cumhuriyet Halk Partisi ve CHP’nin genel başkanı hukuka yasaya ve anayasaya saygılıdır. Kaçak yere gidilemeyeceğini bildiğimiz için bundan dolayı adresi bilmiyoruz. Yoksa adres hemen kafamızı kaldırdığımızda fotoğrafını gördüğümüz bir yerdir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.