Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Tire'de Şenoyar'dan alkışlanacak hareket!

CHP Tire'de Şenoyar'dan alkışlanacak hareket!

CHP Tire'de İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, yardıma ihtiyacı olan ailelerin yanında oluyor. Şenoyar son olarak ilçe yöneticileriyle birlikte çalışamayacak durumda olan 3 çocuk babası Mahmut Yalçın'ın evine konuk oldu.

  • Ege Postası
  • 15.04.2016 - 10:56

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, ilçedeki vatandaşların sorunlarıyla bire bir ilgileniyor.

İlçe yöneticileriyle birlikte Tire'de yaşayan ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşları tespit eden Şenoyar ve yönetimi, ailelere ziyaretler yaparak sorunları çözümü noktasında yardımda bulunuyor.

Son olarak çalışamayacak durumda olan 3 çocuk babası Mahmut Yalçın'ın evine konuk olan Şenoyar ve beraberindeki partililer, Yalçın ailesine destek için kolları sıvadı.

Şenoyar şunları söyledi;

“İlçe başkanı,Kadın kolları başkanı ve yöneticilerle birlikte Gökçen'de kısmi felç geçirmiş olan ve çalışamaz durumda  ki Mahmut Yalçın'ın evini ziyaret ettik.Kendi vatandaşlarımızın açlık ile karşı karşıya olduğunu görmek bizleri çok üzdü.Hane halkıyla evlerinde sohbet ettik 2 kız 1 erkek çocuğu olan ailenin çok sevimli ve harika çocuklarıyla tanıştık.Sıkıntılarını dinledik tespit ettik ve gereğini yapmak için söz verdik.Bu insanlar çok onurlular hala ihtiyacımız yok diyorlar ama biz gördük ihtiyaçları var.Her zaman mazlumun yanında olan Büyükşehir belediyemizdende bu aile için taleplerimizi ileteceğiz. Konuyu Tire Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek'e de bildireceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.