Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de adaylık yarışı kızışıyor

CHP'de adaylık yarışı kızışıyor

Yerel seçimlere aylar kala İzmir'de siyaset gündemi iyice hareketlendi.Aday adaylığı açıklamalarının son gününe yaklaşılırken listeye 2 yeni genç isim daha katıldı.İzmir’de yayın yapan Can Radyo’nun Genel Koordinatörü ve Sesli Gazete programı yapımcısı Gökhan kafalı ve CHP Çiğli Gençlik kolları yöneticisi Ozan Çelik'de süreçte adaylıklarını açıklayarak genç aday adaylarları kervanına katıldı.

  • Ege Postası
  • 31.08.2013 - 11:58
İZMİR- İzmir’de yayın yapan Can Radyo’nun Genel Koordinatörü ve Sesli Gazete programı yapımcısı Gökhan kafalı da adaylar kervanına katıldı.

Yıllardır gerçekleştirdiği programlarla halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen, dinleyicilerinin dert ortağı olan, ayrıca kentin sorunlarına çözüm arayan Gökhan Kafalı İzmir Bayraklı Belediye Meclis Üyeliğine adaylığını açıkladı.

Açıklamasını 30 Ağustos günü yapan Gökhan Kafalı radyo programları aracılığı ile halkın nabzını çok yakından tuttuğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti :

‘’Bugün 30 Ağustos, Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının emperyalizme karşı verdikleri mücadelenin zafere ulaşmasının 91. Yıl dönümü. Biz de önce şehrimizden başlayarak tüm ülkemizde atalarımızın bizlere bıraktığı kutsal emaneti yaşatmaya devam edeceğiz. Şehrimizi ve ülkemizi daha yaşanabilir kılmak geçmişte yaşadıkları yenilgilere rağmen asla ülkemiz üzerindeki emperyalist temellerinden vazgeçmeyenlere ve onların işbirlikçilerine bu ülkenin sahipsiz olmadığını göstermek için ben de her geçen gün halkın her kesmini saflarına katarak güçlenen Cumhuriyet Halk Partisi ile siyasete adım atmış bulunmaktayım. Umarım kentimizin güzelleşmesi ve yükselen bir değer olmasında ve mutlu insanların yaşadığı bir kent olmasında bir nebze de olsa katkım ve emeğim olur . Şimdiden herkese teşekkür ederim.’’

Daha sonra adaylık dosyasını İlçe Sekreteri Cemalettin Alper’e teslim eden Gökhan Kafalı’ya Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Levent Ölçer de başarılar diledi...



“Gençler gelecek Çiğli kazanacak…”

CHP Çiğli Gençlik kolları yöneticisi Ozan Çelik meclis üyeliğine aday adayı olmak için Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin’e dosyasını teslim etti.

Dosya teslim töreninde 200 kişi ile gelen Çelik,basın açıklaması sırasında konuşması sık sık alkışlar ile kesildi. Çelik basın açıklmasında şunları söyledi.Sevgili dostlar geçtiğimiz aylarda ülkemizde yaşanan gezi olayları bize gösterdi ki ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ünde ifade ettiği gibi “gençler bu ülkenin teminatıdır.” Sözünün ne kadar doğru olduğunu gördük.

ADAY ADAYLIĞIM GENÇLERE CESARET VERECEK

Bununla birlikte Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun biz genlerin önünü açarak çıkardığı gençlik kotası ile bizlerin siyaseten önünü açmış ve cesaret vermiştir. Bugün burada olmamın temel iki nedeni bu gerekçedir. Bu neden ile hem gezi ruhunun Çiğli’de yaşaması hem de Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün açtığı yolda yürümek için yola çıktım. Bu hedefler doğrultusun da bugün Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanlığında meclis üyesi adaylığımı açıklıyorum. İnanıyorum ki bizim aday adayı olmamız Çiğli’de siyaset yapmayı düşüne genç arkadaşlarımıza da cesaret verecektir. Buradan hem İl Başkanımıza hem de İlçe Başkanımıza sesleniyorum. Gezi’de Türkiye’nin teminatı olduğunu gösteren gençlik Çiğli’de Cumhuriyet Halk Partisinin ve Çiğli Halkının teminatı olacaktır. Bu duygular ile çıktığım bu hizmet sevdasında bugün beni yalnız bırakmayan siz dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum…





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.