Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den İzmir'de sürpriz toplantı: Bir şey yapmalı!

CHP'den İzmir'de sürpriz toplantı: Bir şey yapmalı!

İzmir CHP'de, Çarşamba günü  parti içi sürpriz bir toplantı yapılacak. İstanbul organizasyonlu toplantı öncesi bir çok isme "CHP ayağa kalkmadan Türkiye'nin ayağa kalkmayacağı gerçeğinden harekletle bir şey yapmalı" başılığıyla davet SMS'i gitti.  İzmir'de sürpriz toplantı...Bir çok isme davet gitti

  • Ege Postası
  • 19.04.2016 - 17:01

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Genel seçimlerden istediği sonucu alamayan ve yüzde 25-26 bandına takılan CHP'de, parti içinde çeşitli oluşumlar toplantılarla partinin durumunu masaya yatırıyor.

İzmir'de partiye uzun yıllardır hizmet eden isimlere sürpriz bir davet gitti.  

TEPEKULE'DE GERÇEKLEŞECEK

Eski Devlet Bakanı Azimet Köylüoğlu'nun oğlu, CHP İstanbul İl Eski Başkan Yardımcısı Ali Mutlu Köylüoğlu'nun organizasyonunda Çarşamba(yarın) saat 19:00'da Tepekule Kongre Merkezi'nde "bir şey yapmalı" adı atında bir toplantı düzenlenecek.

İzmir'de aralarında eski il başkanları, eski vekiller, eski belediye başkanları eski ilçe başkanlarının da olduğu  isimlere "CHP ayağa kalkmadan Türkiye'nin ayağa kalkmayacağı gerçeğinden hareketle bir şey yapmalı" başlığıyla davet SMS'i gitti. Bazı isimler ise telefonla davet edildi.

ÖNERİLER ALINACAK

Gizli tutulan ve basına kapalı gerçekleşecek toplantıda partinin daha iyi noktada olması için neler yapılmalı, partinin siyasal duruşu, ideolojik duruşu, yönetiliş biçimi ve tüzük gibi konular masaya yatırılacak. 

Toplantıya parti içi muhalif bir çok isim de çağrılırken, İzmir'den hangi isimlerin toplantıda yer alacağı merak konusu.

Benzer toplantının daha önce İstanbul ve Ankara'da da gerçekleştiği öğrenildi.

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in toplantıdan haberi olduğu ancak katılmayacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.