Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Aslanoğlu'ndan AK Partili mevkidaşı Saygılı'ya canlı yayın daveti

CHP'li Aslanoğlu'ndan AK Partili mevkidaşı Saygılı'ya canlı yayın daveti

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti'li mevkidaşı Bilal Saygılı'ya canlı yayın davetinde bulundu. Aslanoğlu, Saygılı'yı sosyal medyadan etiketleyerek, "Arıtma tesisleri ile ilgili iddialarınızı, dilediğiniz zaman dilediğiniz kanalda, dilediğiniz haberci ile canlı yayında karşılıklı konuşmaya hazırım. Biz konuşalım, kararı İzmirli versin. Ne dersiniz?" diye sordu.

  • Ege Postası
  • 04.07.2023 - 22:04
  • Güncelleme: 04.07.2023 - 22:13

EGEPOSTASI- İzmir'de AK Parti ile CHP arasında son günlerin tartışmalı konularının başında gelen arıtma tesisleri iddialarıyla ilgili CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'ndan flaş bir hamle geldi. CHP'li Aslanoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'ya canlı yayın davetinde bulundu.

Aslanoğlu, AK Parti'li mevkidaşı Saygılı'yı etiketleyerek şu mesajı paylaştı;

"Sayın @Bilalsaygili İzmir’deki arıtma tesislerini, arıtma tesisleri ile ilgili iddialarınızı, dilediğiniz zaman dilediğiniz kanalda, dilediğiniz haberci ile canlı yayında karşılıklı konuşmaya hazırım. Biz konuşalım, kararı İzmirli versin. Ne dersiniz?

Genel başkanınız çekinip benim genel başkanımın karşısına canlı yayına çıkmıyor ama demokrasinin başkenti İzmir farkını yaratsın. Ne dersiniz?"

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.