Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Feroğlu deprem ve doğal afetlere dikkat çekti

CHP'li Feroğlu deprem ve doğal afetlere dikkat çekti

Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Anıl Feroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Dirençli Kent Karşıyaka' başlığıyla deprem ve doğal afetlere karşı dikkat çekti. CHP'li Feroğlu, "Deprem ve doğal afetler hayatımızın bir gerçeği. Ülkece defalarca bu sınavdan geçtik ve her defasında yeterli hazırlıkta olmayışımız bizler için acı bir tecrübe oldu. Kentimizin ertelemeyeceğimiz ve göz ardı edemeyeceğimiz başlıca sorunlarından olan Deprem ve Afet hazırlığımızı daha önce görev yaptığım belediyelerimizde de bizzat işin içinde olduğum gibi yine AKUT ile yapacağız" dedi.

  • Ege Postası
  • 12.12.2023 - 17:18
  • Güncelleme: 12.12.2023 - 18:06

EGEPOSTASI- Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Anıl Feroğlu, sosyal medya hesabından  dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

CHP'li Feroğlu, 'Dirençli Kent Karşıyaka' başlığıyla deprem ve doğal afetlere karşı dikkat çekerek, "Kentimizin ertelemeyeceğimiz ve göz ardı edemeyeceğimiz başlıca sorunlarından olan Deprem ve Afet hazırlığımızı daha önce görev yaptığım belediyelerimizde de bizzat işin içinde olduğum gibi yine AKUT ile yapacağız" dedi.

Feroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

‘Dirençli Kent Karşıyaka’

Deprem ve doğal afetler hayatımızın bir gerçeği. Ülkece defalarca bu sınavdan geçtik ve her defasında yeterli hazırlıkta olmayışımız bizler için acı bir tecrübe oldu.

Kentimizin ertelemeyeceğimiz ve göz ardı edemeyeceğimiz başlıca sorunlarından olan Deprem ve Afet hazırlığımızı daha önce görev yaptığım belediyelerimizde de bizzat işin içinde olduğum gibi yine AKUT ile yapacağız.

Ülkemizin en zor anlarında her zaman koşulsuz şartsız yurttaşlarımızın yanında olan saygıdeğer AKUT ekibine şimdiye kadar göstermiş oldukları gönüllü ve özverili çabalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Karşıyaka’mızda da kendilerine kapımız sonuna kadar açık olacak ve kendilerine sağlayacağımız her türlü imkanla birlikte ilçemizin afet yönetiminde söz sahibi olacaklar."

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.