Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2348
%0.18
Altın 2.912,490
%-0.07
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Genç, basın toplantısı düzenledi

CHP'li Genç, basın toplantısı düzenledi

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmanın ardından tansiyon yine yükseldi. Genç, bu olayın ardından bir basın toplantısı düzenledi. Bakan Fatma Şahin’e hakaret etmediğini, tarihi bir gerçeği...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 18:12
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmanın ardından tansiyon yine yükseldi. Genç, bu olayın ardından bir basın toplantısı düzenledi. Bakan Fatma Şahin’e hakaret etmediğini, tarihi bir gerçeği vurguladığını iddia eden Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ise kendisini hedef gösterdiğini ileri sürdü.

    CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e hakaret etmediğini savunarak, sadece ‘tarihi bir gerçeği’ belirttiğini söyledi. Başbakan Erdoğan’ın kendisini hedef gösterdiğini ileri süren Genç, “Tayyip’in çevresinden birileri bizi öldürürse Erdoğan ve çocukları yer yüzünde gezemez. Onu bilsin.” diye konuştu.

    Başbakan ve çevresindekilerin Atatürk’ün bütün eserlerini silmeye çalıştığını savunan Genç, “Erdoğan, Kamer Genç’i öldürün, diyor.” ifadesini kullandı. AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Arslan’ın da bu talimat dolayısı ile bugün kendisine hakaretler ettiğini ve bütün AK Partililerin üstüne yürüdüğünü aktardı. Zeyid Arslan’ın kendisine yönelik hakaret içeren sözlerinden bir kısmını okuyan Genç, “Erdoğan, bu sözleri kabul ediyorsa, Zeyid Arslan’ı bakan tayin etsin.” dedi.

    AK Partili milletvekillerinin kendisini öldürmeye çalışacaklarını söyleyen Kamer Genç, “Ellerinden gelse beni diri diri yakmaya kalkarlar. Başıma bir şey gelirse tek sorumlusu Erdoğan’dır. Benim de çoluk çocuğum var akrabalarım var. Herhalde Tayyip’in çevresinden birileri bizi öldürürse Erdoğan ve çocukları yer yüzünde gezemez. Onu bilsin. Bu böyle, kimseyi tehdit etmiyoruz ama bu talimatı gruba bugün o verdi.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.