Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Karaca toprağa verildi

CHP'li Karaca toprağa verildi

Kılıçdaroğlu'nun siyasi danışmanı Karaca, Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

  • Ege Postası
  • 06.01.2014 - 17:35
ANKARA- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi danışmanı Şükrü Karaca, Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Karaca için, Kocatepe Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Karaca'nın cenaze törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcıları ve çok sayıda milletvekili katıldı.
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş da törende yer aldı. Yine bazı Parti Meclisi üyeleri, CHP Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Ankara İl Başkanı Zeki Alçın da Kocatepe Camii'ndeydi.
-BAŞBAKAN'IN BAŞDANIŞMANI AKDOĞAN DA GELDİ-
Cenazeye kalabalık bir ekiple katılan CHP'nin yanı sıra törende AK Parti'den de isimler yer aldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan da Karaca'yı son yolculuğuna uğurlayanlar arasındaydı. Akdoğan, Karaca'nın ailesi ile CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu'na başsağlığı diledi. Yine, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Amasya Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ile MHP'li TBMM Başkanvekili Meral Akşener ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de törende yer aldı.
-EŞİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI-
Törende, Şükrü Karaca'nın eşi Nesrin Karaca, üzerinde Türk Bayrağı bulunan Karaca'nın tabutuna sarılarak ağladı. Karaca'nın tabutu başında oğlu Emre Karaca da gözyaşlarına hakim olamadı.
Kocatepe Camii İmam Hatibi İsmail Coşar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, Karaca'nın naaşı Gölbaşı Mezarlığı'na defnedilmek üzere cenaze aracına kondu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Karaca'nın oğluyla birlikte tabuta omuz verdi.
Cenazeye Gökberk Ergenekon, Mehmet Ali Bayar, Şükrü Sina Gürel gibi eski bakanlar, siyasi ve bürokratlar da katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.