Dolar 34,2508
%0.03
Euro 37,6307
%0
Altın 2.918,640
%-0.1
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Karadağ: Belediyecilik yürek işidir

CHP'li Karadağ: Belediyecilik yürek işidir

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Ayten Karadağ, Çamlık, Laleli, Yiğitler ve Barış Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla, mahalle esnaflarını ziyaret etti ve aday adaylığı sürecini, projelerini anlattı.

  • Ege Postası
  • 18.10.2013 - 11:28
İZMİR- CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Ayten Karadağ, ‘Ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamalarda bizim Buca’ya, Buca halkına hizmete sevdamız var. Hizmetlerimiz kendisi için değil Buca için, Buca halkı için olacaktır’ mesajını verdi. Karadağ, ‘Göreve geldiğimizde katılımcı, şeffaf, hesap veren gösteriş ve israftan uzak, Buca halkının istek ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak için çalışacağız. Buca’da her şey bizimle çok güzel olacak’ ifadelerini kullandı.

Sorunlarını En İyi Biz Çözeriz

Karadağ, Bucalı hemşerilerimin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Ziyaret ettiğim yerlerde de hemşerilerimin Buca’nın sıkıntılarını benim çözebileceğimi söylemesi ne kadar doğru bir yolda olduğumun göstergesidir. Yaptığımız çalışma ve projelerle Bucalı hemşerilerim ihtiyaçlarına ve sorunlarına en kısa zamanda çözüm bulacağız. Biz göreve geldiğimizde Buca’da öncelik sırasını her mahalleye göre eşitleyeceğiz. Belediyecilik iş yürek işidir. İnanmadan hiçbir proje yapılmaz. Biz kendimize de inanıyoruz, projelerimize inanıyoruz, Buca halkına da inanıyoruz’ diyerek yerel seçimde iddialı olduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.