Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Ömer Faruk Şahin, Karabağlar’da Aday Adaylığını açıkladı

CHP'li Ömer Faruk Şahin, Karabağlar’da Aday Adaylığını açıkladı

CHP’li Ömer Faruk Şahin, Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. CHP’li Şahin, ‘Karabağlar’ın genç ve dinamik yapısı için mücadelemizi sürdürmek için yola çıkıyoruz’ dedi.

  • Ege Postası
  • 05.12.2023 - 12:03
  • Güncelleme: 05.12.2023 - 15:40

EGEPOSTASI- 31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, partilerde aday adaylığı hareketliliği sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partili Ömer Faruk Şahin, CHP Karabağlar İlçe Başkanlığına giderek, Karabağlar Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

"CHP GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇAN ASIRLIK BİR PARTİ"

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek’e dosyasını teslim eden Şahin, ‘CHP’li olmak bir ayrıcalık. CHP gençleri önemseyen, gençlere her daim fırsat tanıyan, gençlerin önünü açan asırlık bir parti. Bu partinin üyesi olarak  meclis üyeliğine aday adaylığımı açıklamak istiyorum" dedi.

"İZMİR EGE'NİN, KARABAĞLAR DA İZMİR'İN İNCİSİ"

2024 yerel seçimlerinin Türkiye için kritik bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Şahin, "Bu seçimde İzmir örgütü olarak mücadelemizi sürdürmek, halkımızın sorunları karşısında sessiz kalmamak, çözüm noktasında elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapmak için buradayım. Karabağlarlı biri olarak, Karabağlar'ın tüm sorunlarını yakından biliyorum. Çözüm noktasında da elimden gelen mücadeleyi verebilmeyi bir Karabağlarlı olarak kendime borç biliyorum. İzmir nasıl ki Ege'nin incisiyse Karabağlar da taşıdığı dinamiklerle adeta  İzmir'in incisi...Karabağlar'ın genç ve dinamik yapısı için mücadelemizi sürdürmek için yola çıkıyoruz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.