Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Özgüven ve Aksu korkuttu!

CHP'li Özgüven ve Aksu korkuttu!

Dikili Belediyesi eski başkanı CHP’li Osman Özgüven ve Çiğli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Semra Aksu korkuttu. Özgüven kalp krizi geçirdi. Özgüven’e Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde anjiyo yapıldı.Çiğli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Semra Aksu da kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle iki gün hastanede yattı. Aksu, tedavisine devam edilmek üzere taburcu edildi.

  • Ege Postası
  • 08.10.2014 - 21:58
EGE POSTASI  - Dikili Belediyesi eski başkanı Osman Özgüven  kalp krizi geçirdi. Acil olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürülen Özgüven burada başarılı bir ameliyat geçirdi.aha önce de açık kalp ameliyatı geçiren Özgüven’e anjiyo yapıldı. Özgüven’İn sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
AKSU’DA RİTİM BOZUKLUĞU
Türkiye'nin rekortmen eski milli atletlerinden Çiğli Belediyesi CHP Meclis Üyesi  Semra Aksu da kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle İzmir Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilip, tedavisine devam edilmek üzere taburcu edildi. 100, 200 ve 400 metre ile 100 ve 400 metre engelli branşlarında çok sayıda Türkiye rekorunun sahibi olan Balkan şampiyonu İzmirli milli atlet Semra Aksu, kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle geçen 6 Ekim'de, İzmir Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi'ne başvurdu. Burada iki gün boyunca holter EGK'si ile akciğer röntgeni çekilip, kan ve idrar tahlilleri yapılan 'rüzgarın kızı' olarak tanınan Aksu'nun kalbinde ritim bozukluğu olduğu tespit edildi. Aksu, tedavisine devam edilmek üzere taburcu edildi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.