Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0870
%-0.21
Altın 2.890,250
%-1.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Süne yerel seçime hazır

CHP'li Süne yerel seçime hazır

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, yerel seçim çalışması hazırlıklarına Bucalı hemşerileri ile partisin üyeleriyle tek tek görüşerek devam ederken ilçe kamuoyuna yönelik projelerini anlatarak, sorun, öneri ve görüşleri dinleyerek çalışmalarına da aksatmadan devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 29.11.2013 - 11:21
İZMİR- Bucalı hemşerileri ile partilileriyle Menderes Caddesi’ndeki çalışma ofisinde bir araya gelen CHP’li aday adayı Mehmet Süne, Buca’nın öncelikli sorunlarının başında ulaşım, imar ve altyapı problemlerinin geldiğini belirterek, işinin ehli kadrolarla çalışarak bu sorunları hiç kimseyi mağdur etmeden mahalle mahalle çözeceklerini ve ulaşımda, imarda, altyapıda, sosyal, kültürel alanlarda Buca’yı Türkiye’ye örnek gösterilen ilçe yapacaklarını dile getirdi.

Buca’nin Vizyonu Bizimle Değişecek

Göreve geldiklerinde yapacakları çalışmalar ile hayata geçirecekleri projelerle Buca’ya ulaşım, imar ve alt yapı konularında sorunlarına kalıcı çözümler bulacaklarını vurgulayan Süne, ‘Bizler ilçemizin vizyonunu değiştirmek ve halkımıza mutlu, huzurlu bir ilçe yaratmak idealiyle bu yola çıktık. Görev süremizde ilçemizin gelişimi ve değişimi için kalıcı hizmetlere imza atacağız. Yapacağımız tüm hizmetlerde belediyemizin kaynaklarını verimli kullanacak eğitimde, sağlıkta, sporda, alt ve üst yapıda, ulaşım alanında Buca’yı İzmir’de fark yaratan ilçe yapacağız’ dedi.

Sözümüz Söz; Ne Söylediysek Yapacağız

Süne, ‘Bizler seçim öncesi vatlar veren, seçim sonrası söylediklerini unutanlardan olmayacağız. Söylediklerimizi, taahhüt ettiklerimizi mutlak suretle gerçekleştireceğiz. Buca’yı ulaşımda, imarda, altyapıda, sanayide, ekonomide, sosyal yaşamda, tarımda sıkıntı yaşayan bir kent halinden çıkarıp Türkiye’nin en çok konuşulan, gıpta edilen, kıskanılan ve ziyaret edilmek istenen ilçesi yapacağız. Bucamız halkımızla el ele verip gerçekleştireceğiz projelerle dünya kenti olacaktır. Yapacağımız tüm projelerle Buca’da, esnafından işçisine, kiracısından ev sahibine, ev kadınından köylüsüne, gencinden yaşlısına, üniversite öğrencisinden yeni mezununa herkesin yaşam düzeyini de gelir düzeyini de artırmayı hedefliyoruz. Ayrıca kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Ekibimle birlikte imkansızlıklardan imkan yaratarak Bucamıza hak ettiği gibi hizmet edeceğiz. Bucamıza dışarıdan misafirliğe gelenler bu güzel ilçede dünyanın en güler yüzlü, en güzel insanlarını görecekler’ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.