Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den Erdoğan'ın 'atama' kararına tepki: Bu saray rejiminden ülkeyi kurtaracağız!

CHP'li Yücel'den Erdoğan'ın 'atama' kararına tepki: Bu saray rejiminden ülkeyi kurtaracağız!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selman Öğüt'ün Esenyurt Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasına tepki göstererek, " Doçentlik için dönemin YÖK başkanını, Damat Berat’a şikayet etmesiyle ve “Kemalizm virüstür” sözleriyle akıllarda kalan Selman Öğüt’ün Esenyurt Üniversitesine rektör olarak atanması, liyakatin ayaklar altına alındığı, yozlaşmanın, vasatlığın ve Atatürk düşmanlığının zirveye çıktığı AKP Türkiye’sinin bir aynası gibi….. Ekranlarda tetikçilik yapanların taltif edildiği, beton binalar yapıp içine eşya doldurunca üniversite kurduğunu sanan bu saray rejiminden ülkeyi kurtaracağız" dedi.

  • Ege Postası
  • 01.12.2023 - 13:09
  • Güncelleme: 01.12.2023 - 14:49

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selman Öğüt'ün Esenyurt Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasına tepki gösterdi.

"AKP TÜRKİYE'SİNİN BİR AYNASI GİBİ..."

CHP'li Yücel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP’nin 21 yılın sonunda ülkeyi getirdiği durumu gözler önüne seren bir atama yaptı. Doçentlik için dönemin YÖK başkanını, Damat Berat’a şikayet etmesiyle ve “Kemalizm virüstür” sözleriyle akıllarda kalan Selman Öğüt’ün Esenyurt Üniversitesine rektör olarak atanması, liyakatin ayaklar altına alındığı, yozlaşmanın, vasatlığın ve Atatürk düşmanlığının zirveye çıktığı AKP Türkiye’sinin bir aynası gibi….. Ekranlarda tetikçilik yapanların taltif edildiği, beton binalar yapıp içine eşya doldurunca üniversite kurduğunu sanan bu saray rejiminden ülkeyi kurtaracağız" dedi.

İşte o paylaşım:

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.