Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den Kobani tepkisi: 'Yargı siyasetin ablukasından kurtulmalı!'

CHP'li Yücel'den Kobani tepkisi: 'Yargı siyasetin ablukasından kurtulmalı!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Kobani Davası'nda verilen kararlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. CHP'li Yücel, " Hukuki bir tarafı olmayan Kobani davası yine aynı erk tarafından siyasileştirilmiştir. Tüm süreçleri yakından takip ediyor, yargının bir an önce siyasetin ablukasından kurtulmasını bekliyoruz." sözleriyle eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 17.05.2024 - 10:24
  • Güncelleme: 17.05.2024 - 13:27

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile 28 Şubat Davası sanıklarının cezalarının affedilmesini sevindirici bir karar olarak değerlendiklerini fakat Kobani Davası için benzer düşüncelere sahip olmalarının mümkün olmadığına dikkat çekerek " Kobani davası yine aynı erk tarafından siyasileştirilmiştir" eleştirisinde bulundu. 

"YARGININ SİYASETİN ABLUKASINDA KURTULMASINI BEKLİYORUZ"

CHP'li Yücel, tüm bu süreçleri yakından takip ettikleirini belirterek "Yargının bir an önce siyasetin ablukasından kurtulmasını bekliyoruz" açıklamasında bulundu. 

İşte o paylaşım:

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.