Dolar 34,1509
%0.04
Euro 37,9971
%0.22
Altın 2.896,040
%0.37
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li kadınlar Başkan Solak'ı ziyaret ettiler

CHP'li kadınlar Başkan Solak'ı ziyaret ettiler

Bir dizi görüşmelerde bulunmak ve etkinliklere katılmak üzere İzmir'e gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ile CHP'li kadınlar Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'ı ziyaret ettiler.

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 13:37
İZMİR - Başkan Solak'ın belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiği ziyarette ayrıca CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, CHP MYK üyeleri, CHP Çiğli İlçe Kadın Kolları Başkanı Refika Ural, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kadınlara çok önemli görev ve sorumluluğun düştüğünü belirten Başkan Metin Solak, siyasette her geçen gün kadın sayısının artmasının sevindirici olduğunu söyledi. Belediye hizmetlerinde de kadına yönelik projelere ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Solak, 'Proje ve hizmetlerimizin önemli kısmı kadınlarımız yönelik. 65 yaş üstü kadın ve tüm engelli kadınlarımıza evde kuaför hizmeti veriyoruz. Kadınlarımıza girişimcilik kursu veriyoruz. Sağlık konusunda bilgilendirici seminerler verip, tedavilerini yaptırıyoruz. Ayrıca tatile gidemeyen kadınlarımızı denize götürüyoruz. Bunlar gibi çok sayıda projelerimizle örnek belediyecilik yapıyoruz' dedi.
Kadınlarla ilgili fark yaratan hizmetler yapıldığı için Başkan Solak'a teşekkür eden Dokuzcan, kadınların iş ve siyasi yaşamda daha çok öne çıkmasını istediklerini söyledi. Dokuzcan seçim öncesi partili kadınların uyum içinde çalıştıklarını belirterek, 'Bize çok iş düşüyor. Çok çalışıyoruz ve üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Yerel seçimlerde büyük başarı kazanacağımıza inanıyorum.'


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.