Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Asıl tehlike...

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Asıl tehlike...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi’nin “Doğru dürüst hizmet yolunda 7. gurur yılı” etkinliğine katıldı.

  • Ege Postası
  • 04.04.2016 - 22:45
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Doğru Dürüst Hizmet Yolunda 7'nci Gurur Yılı' etkinliğindeki konuşmasında "Bizim şimdi cumhuriyetin kurucu değerlerine, kurucu ayarlarına yeniden dönme ihtiyacımız var. Dönmek zorundayız. Haksızlık yapanların yükseldiği değil, ahlaki düzeyi yüksek olanların yükseldiği bir cumhuriyeti inşa etmek istiyoruz" dedi.
"CUMHURİYET OLMASAYDI KEMAL KILIÇDAROĞLU NE DEVLETTE NE SİYASETTE BİR YERE GELİRDİ"
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi'nin 'Doğru Dürüst Hizmet Yolunda 7'nci Gurur Yılı' etkinliğine katıldı. Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'ndeki etkinlikte hitap eden Kılıçdaroğlu, cumhuriyetin kurucu değerlerine dönmeye ihtiyaç olduğunu vurgulayarak "Bizim şimdi cumhuriyetin kurucu değerlerine, kurucu ayarlarına yeniden dönme ihtiyacımız var. Dönmek zorundayız. Haksızlık yapanların yükseldiği değil, ahlaki düzeyi yüksek olanların yükseldiği bir cumhuriyeti inşa etmek istiyoruz. Eğer cumhuriyet olmasaydı kuş uçmaz, kervan geçmez bir köyde doğan Kemal Kılıçdaroğlu; ne devlette belli bir makama gelirdi ne siyasette bir yere gelirdi" ifadelerini kullandı.
"ASIL TEHLİKE SAĞLIKLI TEŞHİS KOYAMAYAN POLİTİKACILARIN ÜLKEYİ YÖNETMESİ"
Sağlıklı teşhis koyamayan politikacıların ülkeyi yönetmesinin tehlikeli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Liyakat sisteminin dibine dinamiti koyduk. Şu siyasetçi yakınım o gelsin. Şu bizim akraba o gelsin. Bunlarla devlet, belediye yönetilmez. Akılla, mantıkla, ilimle, irfanla, bilgiyle, tecrübeyle yönetilir devlet. Onun için çok ama çok çalışmaya ve düşünmeye ihtiyacımız var. Ülke bu hale neden geld? Hepimizin ortak düşünmeye ihtiyacı var. Düşüneceğiz, çıkışı biliyoruz. Nasıl çıkılacağını da biliyoruz. Cumhuriyetin kurucu değerlerine, ayarlarına döndüğümüzde bütün bu zorlukları aşacağız. Aşmak zorundayız. Sorunları bizi korkutmasın. Bizi korkutan tek şey sorunlara sağlıklı teşhis koyamayan politikacıların ülkeyi yönetmesidir. Asıl tehlike buradadır" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.