Dolar 34,0775
%0.18
Euro 38,0879
%0.08
Altın 2.841,430
%0.43
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP lideri Kılıçdaroğlu İzmir'de

CHP lideri Kılıçdaroğlu İzmir'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İzmir il binasının açılışı ile Buca Metrosu'nun temel atma törenine katılmak üzere bugün İzmir'e geldi.

  • Ege Postası
  • 13.02.2022 - 16:12

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi programa katılmak üzere bugün İzmir'e geldi.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte kente gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu Adnan Menderes Havalimanı'nda İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ile kalabalık bir grup karşıladı.

Kılıçdaroğlu, ilk olarak saat 14.30'da partisinin İzmir İl Başkanlığı'nın Alsancak'taki yeni binasının açılış törenine katılacak.

Kılıçdaroğlu'nun kentteki ikinci durağı ise Buca olacak. CHP Lideri, Buca'da ilk olarak bir nikah törenine katılacak. Saat 15.30'da Buca Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilecek nikah töreninde Elif Karaman ile Erdoğan Demir çiftinin şahitliğini yapacak.

Kılıçadroğlu nikahın ardından Buca Metrosu'nun temel atma törenine geçecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'kent tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı' olarak nitelendirdiği projenin temeli Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla atılacak. Temel atma töreni Şirinyer Pazaryeri'nin arkasında bulunan Şirinyer ESHOT Garajı'nda (Cemil Şeboy Caddesi) saat 17.00'da olacak.

Kılıçdaroğlu temel atma töreninin ardından saat 18.00 sularında kentten ayrılması bekleniyor.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI;

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.