Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP liderinin İzmir turu başladı

CHP liderinin İzmir turu başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentteki tek günlük mesaisine 30 ilçe başkanı ve il yönetimi ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek başladı.

  • Ege Postası
  • 02.03.2013 - 13:09
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi'nin yeni projelerinin temel atma törenine katılmak için İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentteki tek günlük mesaisine 30 ilçe başkanı ve il yönetimi ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek başladı.Swiss Otel'de düzenlenen kahvaltıya Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Gökhan Günaydın, TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, CHP İzmir Milletvekilleri, İzmirli PM Üyeleri, İl Başkanı Ali Engin,Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci, il yönetimi, il disiplin kurulu yönetimi, İl Kadın ve Gençlik Kolu Başkanları, ilçe başkanları katıldı. Kahvaltıya belediye başkanları davet edilmediği için katılmadı. İlçe belediye başkanlarının davet edilmemesinin nedeninde, başkanların geçtiğimiz haftalarda yerel yönetim fuarının detaylarının ve seçim sürecindeki stratejilerin masaya yatırıldığı 2 günlük program kapsamında Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelmiş olmalarının yattığı öğrenildi.Basına kapalı olarak gerçekleşen kahvaltı saat 09:00’da başladı.Kahvaltıda İzmir ekseninde yapılan anketlerin gündeme gelmesi bekleniyor.

TARTAN'DAN  'HOŞGELDİNİZ' MOTORCULARDAN TİŞÖRT

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nında Swiss Otel'de düzenlenmesi nedeniyle otelin girişinde ve lobisinde AK Partili ve CHP'li isimler aynı karede yer aldı.İlçe belediye başkanlarının kahvaltıya davet edilememesine rağmen otele gelen ve ismi Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday isimler arasında geçen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, kahvaltı çıkışında Kılıçdaroğlu'nun yanına giderek 'hoşgeldiniz' dedi. Saat 10:30'da kahvaltı sona ererken Kılıçdaroğlu'na otel çıkışı İzmirli Motorcular üzerinde Türk Bayrağı olan ve 'İzmir Kemal Kılıçdaroğlu' yazan tişört hediye ettiler. İzmirli motorcular Kılıçdaroğlu'nun içinde olduğu parti otobüsüne Gaziemir'e kadar konvoy halinde eşlik ettiler.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.