Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin genç aday adayı Yıldırım'dan jet ziyaret

CHP'nin genç aday adayı Yıldırım'dan jet ziyaret

CHP İzmir 1.Bölge'den milletvekilliği için yola çıkan genç aday adayı, jeoloji mühendisi Cem Yıldırım'ın propaganda turunda ilk durağı, İzmir'in yeni Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Evsen'in makamı oldu. Yıldırım Evsen'e başarı diledi. Yıldırım, çocukların, gençlerin, özgür bir ülkede yaşayabilmesi için CHP çatısı altında milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. Genç aday adayından, gençlerin başkanına ziyaret

  • Ege Postası
  • 06.03.2015 - 18:08
CHP Milletvekili Aday Adayı Cem Yıldırım,Evsen’i görevinin ilk gününde ziyaret edip başarı dilerken, Evsen de Yıldırım'a çıktığı yolda başarı dileklerinde bulundu, ‘’Biz gençlere artık her kademenin ihtiyacı var. Bunu her geçen gün daha fazla hissediyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz’’ dedi.
 
Aday adayı Yıldırım’ın ziyaretinde İl Gençlik Kolları Başkanı Evsen'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Mustafa Şeşoğlu da bulundu. Görüşmede gençlerin parti içerisinde son dönemde daha fazla yer buldukları, bunun hem parti hem de Türkiye için olumlu sonuçlar doğurduğunun çok net görüldüğü konuşuldu. Genciyle, kadınıyla, tüm partililerin ortak akılla hareket ettiğini ve bu istikrarın CHP'yi 7 Haziran gecesi iktidara taşıyacağı gerçeğini herkesin bilinmesi gerektiği vurgulandı.
 
‘’ŞU ANKİ TÜRKİYE’DE SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞMEZ’’
Yıldırım genç bir nüfusa sahip Türkiye’nin daha dinamik bir yönetimi olması için gençlere artık çok ihtiyaç olduğunu vurgularken, "Tecrübeyle dinamizmi birleştirmemiz lazım. Şu an yaşadığımız Türkiye’de bir çocuk büyütüyorum. Bu ortamda yetişecek çocukların sağlıklı birer birey olmaları mümkün değil. Gelecekte gençlerimiz özgür ve demokratik bir ülkede yaşayabilsinler diye CHP çatısı altında aday adayı oldum" dedi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.