Dolar 34,1996
%0.05
Euro 37,9551
%-0.37
Altın 2.915,940
%0.69
Bist-100 9.565,00
%-1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP parti okulu Bayraklı ‘da ilk mezunlarını verdi

CHP parti okulu Bayraklı ‘da ilk mezunlarını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi parti içi eğitim çalışmaları kapsamında Bayraklıda 5–6–7 Ekim tarihlerinde yapılarak parti okulu çalışmalarını tamamladı.

  • Ege Postası
  • 10.10.2012 - 18:26
EGE POSTASI- RAİF BOLAT - 3 gün boyunca ara vermeden süren 1. dönem Ekim ayı grubunda Bayraklı İlçe örgütünün çeşitli kademelerinde görev yapan 25 kursiyerin katıldığı parti okulu ilk mezunlarını verdi.

Bayraklı Belediyesi Osmangazi meclis toplantı salonunda yapılan eğitim çalışmasının açılış konuşmasını yapan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer “Parti Okullarında eğitim alan partili arkadaşlarımız sorunlarımızı, eksiklerimizi daha net belirleyecekler ve bu çerçevede çözüm üretmeye başlayacaklar işte bunu başardığımız zaman iktidara giden yolda daha çabuk ilerleyeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde bir iktidar projesi olan parti içi eğitim temalı çalışırsak, başta Büyükşehir olmak üzere 30 ilçenin tamamını almamamızı gerektirecek herhangi bir durum söz konusu olmayacaktır. Yeter ki burada aldığımız eğitimler doğrultusunda tüm tabana aynı enerji ve sinerjiyi aktarabilelim” dedi.


KURSİYERLER SUNUM YAPTI
Bayraklı ilçe eğitmenleri Alparslan Selçuk, Ayşegül Tezcan, Neriman Yurtseven, Zahide Kurun, Cafer Esen’den oluşan eğitim sorumluları tarafından 2 gün boyunca teorik eğitim alan kursiyerler etkili sunum teknikleri, iletişim ve halkla ilişkiler konusunda bilgilendirildiler. Kursiyerler aldıkları dersler sonunda sunumlar yaparak eğitmenlerin gözetiminde, öğrendikleri çalışmaları sınıf arkadaşlarına aktarmaya çalıştılar. Kursun son gününde 4 gruba ayrılarak proje çalışmalarına başlayan kursiyerlere proje formatına göre çalışma yapmaları istendi. Her katılımcı yaptığı sunum sonrasında tüm sınıf tarafından değerlendirilmeye tabi tutuldu.



KURSİYERLER PRIJE HAZIRLAYACAK
Önümüzdeki günlerde toplam 4 farklı projeyi danışmanlarıyla birlikte hazırlayarak hayata geçirmeye hazırlanan kursiyerler, böyle bir eğitim çalışmasında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek kendilerine artık daha fazla güvendiklerini, seçim çalışmalarında seçmenle daha iyi iletişim kuracaklarını söyleyerek, herhangi bir konu hakkında seçmene daha iyi ve etkili bir şekilde bilgi verecekleri için çok sevindiklerini ifade ettiler.
Son gün yapılan veda törenini sonrasında CHP Bayraklı İlçe Eğitim Sekreteri Nilgün Alpaslan, Fatma Çağlar, Füsun Vardar, Gönül Ateş ve Emre Yılmaz’dan oluşan Bayraklı İlçe Eğitim Grubu Parti Okulu Eğitmenlerine verdikleri hediyelerin ardından sona erdi. 1. dönem CHP Bayraklı Parti Okulu çalışmasının birbirlerini artık daha iyi tanıyan ve aynı dilden konuşabilen 25 kişilik eğitimli parti üyesi seçim çalışmalarında daha aktif olarak görev almak için mutlu bir şekilde okulu terk ettiler.







 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.