Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li İnce: Barış konuşulurken helikopter düşürmek neye hizmet eder'

CHP’li İnce: Barış konuşulurken helikopter düşürmek neye hizmet eder'

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Suriye helikopterinin düşürülmesi ile ilgili, "Türkiye'nin sınırları sadece hava sınırlarından ibaret değil. Türkiye'nin Suriye ile olan kara sınırları delik deşik olmuş. Bunları görmeyip de tam...

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 15:05
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Suriye helikopterinin düşürülmesi ile ilgili, "Türkiye'nin sınırları sadece hava sınırlarından ibaret değil. Türkiye'nin Suriye ile olan kara sınırları delik deşik olmuş. Bunları görmeyip de tam da Paris'te barış konuşulurken Suriye'nin helikopterini düşürmek acaba neye hizmet eder'" diye sordu.

    CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İnce, Türk jetleri tarafından sınırı ihlal ettiği için düşürülen Suriye helikopteri ile ilgili bir soru üzerine, Türkiye’nın sınırını ihlal edene gerekeni yapması gerektiğini belirtti.

    Türkiye’nin sınırlarının sadece hava sınırlarından ibaret olmadığını kaydeden İnce, “Türkiye'nin Suriye ile olan kara sınırları delik deşik olmuş. Bunları görmeyip de tam da Paris'te barış konuşulurken Suriye'nin helikopterini düşürmek acaba neye hizmet ede? Kara sınırlarına bakın. Eli silahlı birlikler gidip geliyor. Suriyeliler geliyor, Türkiye'de sopalarla insan dövüyorlar. Bunları görmeyip, 'helal olsun hükümete' diyecek halimiz yok. Bir konuda gereğini yapmışsın, diğerleri ne olacak'" değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.