Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Özkan’dan AK Parti’ye 'panoramik' bombardıman!

CHP’li Özkan’dan AK Parti’ye 'panoramik' bombardıman!

İzmir’in panoramik görüntüsüne hakim olması nedeniyle Üçkuyular İskelesi önünden basın toplantısı yaptığını ifade eden CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, AK Parti’yi ve AK Parti Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ı adeta bombaladı. “İzmir’in neresi köy” diyen Özkan, “Her sabah kalkıp düzenli olarak kente hakaret eden Yıldırım ve arkadaşları halktan oy istiyor. Alamayacaklar çünkü bu edepsizlik halk tarafından ağır şekilde cezalandırılacak” dedi. Özkan, Binali Yıldırım için hazırlanan “Sen Ferhat'sın, İzmir seninle Şirin” yazılı pankarta da gönderme yaptı. CHP’li Özkan’dan AK Parti’ye

  • Ege Postası
  • 21.10.2015 - 11:58
EGE POSTASI - CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, kentteki basın temsilcileriyle bir araya geldi.

PANORAMİK SALVO!
İzmir’in panoramik görüntüsüne hakim olması nedeniyle Üçkuyular İskelesi önünden basın toplantısı yaptığını ifade eden Özkan, AK Parti’den İzmir’in gelişemediğine yönelik gelen eleştirilere sert tepki gösterdi.

Özkan, “ Bulunduğumuz mekan İzmir’in önemli liman alanlarından bir tanesi. Özelliği İzmir’i 360 derecelik panoramasına hakim...Buradan bir bakın. İzmir’in neresi köy. Her sabah kalkıp düzenli olarak kente hakaret eden Yıldırım ve arkadaşları halktan oy istiyor. Alamayacaklar çünkü bu edepsizlik halk tarafından ağır şekilde cezalandırılacak. İzmir’in her bir alanına bakabilirsiniz. Bu kente yağmaya açılmadığı için AKP’liler rahatsız. Kenti ele geçirip her bir alanına saldırmak istiyorlar. ‘İzmir kokuyor’ diyorlar. Bu kent özgürlük, kadın adalet kokuyor. Kent pis kokuyormuş, kent köymüş, bu kentte yaşanmıyormuş. Bu kente köy diyecek vicdansız ancak AKP’den çıkar. Kentten aldıkları vergiyi yandaşlarla paylaşırlar ama kente faydaları olmaz” dedi.




O PANKARTA GÖNDERME
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Binali Yıldırım için hazırlanan “Sen Ferhat'sın, İzmir seninle Şirin” yazılı pankarta gönderme yapan Özkan, şunları söyledi;

“Ferhat, Şirin’e asla kavuşamayacak. Ağzının payını alacak gidecek. Çakma Ferhat dağların öbür ucunda kalacak. Yer gök AKP’nin billboardlarıyla dolu. Bu değirmenin suyu nereden geliyor. İzmir’de her eve mektup gönderiyorlar. Bunun maliyeti 1 milyon 700 bin lira…Bu hangi kaynaktan karşılanıyor. Bu araçların kaynağı nedir. Nerden gelmektedir. Nasıl harcıyorlar. Ferhat diye kendini tanımlayan Binali Yıldırım’a sesleniyorum İzmir’in kapıları size kapalıdır.”




'BEYAZ TOROS’LARINA BİNSİNLER GİTSİNLER
Başbakan Davutoğlu’nun Van mesaisinde söylediği "AK Parti iktidardan indirilirse buralarda terör çeteleri dolaşacak, 'Beyaz Toros'lar dolaşacak” sözleri üzerinden konuşmasına devam eden Özkan, “'Beyaz Toros'larına binsinler gitsinler. Cehenneme kadar yolları var. Biz onları Beyaz Toros üretmesine çocuklarımızın üstünde kanlı oyunlar tezgahlamalarına izin vermeyeceğiz. O arabayla birlikte adalete hesap verecekler. Patlamaların hesabını verecekler” dedi.



AK PARTİ’NİN VAATLERİNİ HEDEF ALDI
AK Parti’nin seçim dönemlerinde açıkladığı projeler üzerinden eleştirilerini sürdüren Özkan, “ 35 projeleri vardı, sonra bin proje oldu Başbakan toplu konut üzerinden ev vadediyor. Daha şurada EVKA-5’te yaptıkları konutun yıkılmasını engelleyemiyorlar. Bu kirli vaatleriyle bizi herhangi bir şekilde yolumuzdan döndüremezler. Biz İzmir’e aşkla bağlıyız. Aşkın yenildiği görülmemiştir. Biz kazanacağız. Aşk ve umut kazanacak. Zafer bizim olacak. Herkes yaptığının hesabını verecek” dedi.



YALANLARDAN BIKTIK USANDIK
“Binali Yıldırım’ın yalanları bıktık usandık artık” diyen Özkan, şöyle devam etti;
“Konak Tünelleri dahil Yıldırım’ın açıkladığı, vaat ettiği projelerden gerçekleştirilen bir proje yoktur. O tünel Aydın Otobanı’nın geçiş güzergah tünelleridir. Üçüncü havaalanının yerine karşı çıktık. Eş dosta araziyi kapattırıyorlar bir kuruş aldıklarını 10’dan satışa çıkartıyorlar. Bizim karşı çıktığımız havaalanı değil hesap kitap yapmadan giriştikleri işler. İstanbul’un ormanlarını yok ettiniz. 6 milyon ağaç kestiniz. Hayvanlar İstanbul’a indi. Şimdi gelip İzmir’i yeşillendireceğiz diyorsunuz. Yalan söylüyorsun. İzmir’i yok etmekle görevlisin. Tek misyonun bu. O nedenle kaybedeceksin. Kıbrıs’a su götürme koalisyon hükümetleri döneminde projelendirildi. Marmaray DSP’nin iktidarı döneminde finansmanı ve planlaması yapılıp ilk çalışmaları yapılan bir projedir. Marmaray’ın altında çıkan tarihi çanak çömlek diye attılar. Biz bunu kızdık. Kuzu postuna bürünmüş kurtlar İzmir’e saldırıyor. Asla geçit vermeyeceğiz. İzmir’in gençleri için ‘günah içinde yaşıyorlar’ diyorlar. Şimdi durmuşlar ‘Atatürkçüyüz’ diyorlar. Artık benim midem bulanıyor. Adıyaman’da IŞİD’çi oluyorlar. Güneydoğuda PKK’lı, Orta Anadolu milliyetçi, Marmara ve Kardeniz’de muhafazakar, İstanbul’da liberal oluyorlar. Şekilsiz omurgasız bir anlayış. İzmir’de ‘ben Atatürkçüyüm’ diyor. Niye resmini kapattın. ‘Osmanlı Tuğrasıydı’ dedin o tuğrayı niye kapattın. Bu iki yüzlülükten bıktık.”

HEDEF: 8+8
“1 Kasım’da İzmir olarak hem kentin hem de Türkiye’nin içine düştüğü durumun hesabını soracağız” diyen Özkan, İzmir’de 1 Kasım’da her iki bölgeden 8’er vekil hedeflediklerini açıkladı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.