Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Sertel, Genel Merkeze seslendi: Üyelerimiz ön seçim istiyor

CHP’li Sertel, Genel Merkeze seslendi: Üyelerimiz ön seçim istiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aday Adaylığı için yola çıkan Atila Sertel, CHP Genel Merkezine seslenerek, “CHP’li üyeler, belediye başkan adaylarını kendileri seçmek istemektedir. Ön seçim istemektedir” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.12.2023 - 16:43
  • Güncelleme: 11.12.2023 - 16:50

EGEPOSTASI-  İzmir Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Atila Sertel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

CHP’li Sertel, ‘Üyelerimiz ön seçim istiyor’ notuyla bir video yayınlayarak CHP Genel Merkezine seslendi.

Sertel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıkladıktan sonra örgütlerimizi dolaşmaya başladım. Önce Beydağ’a gittim. Ardından Kiraz ve Ödemiş ilçelerimizi ziyaret ettim. Bayındır, Tire, Kemalpaşa ilçelerimizi ziyaretten sonra Torbalı, Selçuk, Menderes ve Seferihisar’da üyelerimizle buluştuk. Urla, Çeşme, Karaburun, Kınık, Bergama, Dikili, Aliağa, Foça, Menemen, Çiğli, Karşıyaka ve son olarak da Gaziemir ilçe örgütlerimizi ziyaret ettim. Tüm üyelerimizle kucaklaştık, sohbet ettik. Burada gördüğüm büyün üyelerimizin ön seçim isteğidir. 'Biz belediye başkanımızı kendimiz seçmek istiyoruz. Oylarımızla seçmek istiyoruz' demektedirler.  

BURADAN SESLENİYORUM

Bunu buradan tüm kamuooyuna aktarmak istiyorum.Bugün Karabağlar, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe’yi dolaşacağım. Yarın 12 Aralık Salı günü. Yarın 12.30’da Konak’ta, saat 15.30’da Bayraklı’da ve 17’de Bornova’da olacağım. 13 Aralık Çarşamba günü saat 11’de Buca’da noktayı koyacağız. Örgütlerimizin ziyaretini sonlandıracağız. Buradan sesleniyorum. CHP’li üyeler, belediye başkan adaylarını kendileri seçmek istemektedir. Ön seçim istemektedir. Bu talebimi buradan Genel Merkezi’mize sevgi ve saygıyla iletiyorum"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.