Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Süne halkla iç içe

CHP’li Süne halkla iç içe

CHP PM eski Üyesi ve CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mehmet Süne, esnaf ziyaretlerine ağırlık verdi.

  • Ege Postası
  • 27.11.2013 - 10:32
Projelerini Anlatıyor
Buca ilçesinin sınırları içerisinde yer alan mahalle ve köyleri karış karış dolaşan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Süne, ülke gündemine ve yerel seçim projelerine dair düşüncelerini aktarıyor, esnafın, vatandaşların sorunları ve taleplerini de öğrenme imkanı buluyor.

Barış, Yenigün ve Efeler Mahallesine Çıkarma Yaptı
CHP’li aday adayı Süne son olarak, Barış, Yenigün ve Efeler Mahallelerinde faaliyet gösteren esnaflar ile mahallede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflarla sohbet edip, fikir alışverişi yapan CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Süne, esnafın görüş ve önerilerini dinledikten sonra ilçede yapmayı düşündüğü proje ve çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında da bulundu.

Buca’da Devrim Gerçekleştireceğiz
Esnaf ziyaretlerin ardından ilçenin mevcut durumunun analizini de yapan Süne, ‘Maalesef yıllar öncesinden bugüne kadar geçen zamandaki hatalar zincirinden dolayı Buca ilçesinde ulaşım, altyapı, imar, tarihsel dokunun korunamaması, tarımın her geçen gün gerilemesi sorunları ile üniversite okumak için gelen gençlerin barınma ve sosyal yaşam olanakların yeterli düzeyde olmaması ilçeye ızdırap yaşatır duruma gelmiştir. Bu sorunlarla birlikte engelli canlarımızın yaşama katılmasının önündeki engellerinin aşılması için hiçbir çalışma yapılmaması da ilçeyi engel yaratan ilçe konumuna sokmuştur. Biz göreve geldiğimizde Buca’da devrim gerçekleştireceğiz. Kronikleşmeye yüz tutan, Buca halkına ızdırap çektiren tüm sorunları kökünden çözeceğiz. Ulaşımın sorun olmasından çıkması için alternatif yollar açacak, yerinde kentsel dönüşümle hem halkımızı mağdur etmeyeceğiz hem ilçemizi güzelleştirip tarihi dokuyu da korumayı ihmal etmeyeceğiz. Altyapı yatırımlarında çağın gereksinimlerine uygun hareket edeceğiz. İlçe de yağmurlar artık kabus olmaktan çıkacak. Köylerimizde de organik tarımın önündeki tüm engellerin kalkması için destek çalışmalarına ağırlık verecek ayrıca pazar piyasasında güçlü bir lobi oluşturacağız. Öğrenci kardeşlerimizin sosyal yaşam alanlarıyla, barınma sorunlarını göreve geldiğimiz 1 yıl içinde çözeceğiz. Biz halkımızın hayal ettiği Buca’yı gerçeğe döndüreceğiz’ ifadelerini kullandı.

Katılımcı Demokrasi Hedefimiz
CHP’li Süne, Yönetim tarzında da yeniliklere imza atacaklarını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘Buca’yı katılımcı demokrasi ilkemizin ışığında toplumun tüm paydaşlarıyla birlikte yönetmeyi hedefliyoruz. Esnafımızda, vatandaşlarımızda, esnaf odalarımızda, muhtarlarımızda tüm dernek ve STK'larımızda bizim için çok önemlidir. Biz Bucamızı şunun bunun aklıyla değil, kavgalarla değil, bilimsellikle, tecrübeyle, işinin ehli kadrolarla ve asıl önemli Bucalı hemşerilerimizle el ele verip onların mutluluğuyla yöneteceğiz...’

Buca Spor Yeniden Süper Ligi Hak Ediyor
Sporun Buca ilçesi ve yaşayanları için çok önemli değer olduğunu da dile getiren Süne, ‘Biz sporun en güzel yapılacağı bir ilçeyiz. Coğrafi şartlarımızda buna uygun. Alt yapımız zaten Türkiye’ye örnek. Bu anlamda Buca Spor’un başta profesyonel futbol takımı olmak üzere tüm branşlarının koşulsuz desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Tabii ki bu desteklenmeli görüşümüz sözde kalmayacak. Göreve geldiğimiz de yapacağımız çalışma ve girişimlerle Buca Sporumuzun da önünü açacağız. İnanıyorum ki, Buca Sporumuz önümüzdeki yıl tekrar Süper Lige dönecektir ’ görüşlerini dile getirdi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.