Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li kadınlarla zirve

CHP’li kadınlarla zirve

CHP İzmir İl ve Çiğli İlçe Kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret ettiler, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

  • Ege Postası
  • 08.07.2014 - 09:50
IZMIR-Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP İzmir İl ve Çiğli İlçe kadın kollarıyla bir araya geldi. Başkan Hasan Arslan, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve yönetim kurulu üyeleri Çiğdem Hafızoğlu, Şengül Bulut, Aynur Zorer, Şenay Çavdar ile CHP Çiğli İlçe Kadın Kolları Başkanı Refika Ural, Ergül Akkara ve eşi Ergül Arslan ile makamında görüştü. Ziyarette Çiğli Belediyesi’nin kadınlara ilişkin yürüttüğü çalışmalar ile bu alanda yürütülen sivil toplum faaliyetlerine ilişkin konular konuşuldu.

KADINLAR ÇALIŞMA HAYATININ VAZGEÇİLMEZİ OLMALI
Kadınların her alanda aktif yer almaları gerektiğini söyleyen İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, belediyelerin de bu anlamda katkılarının büyük olduğuna dikkat çekerek, “Kadınlar ekonomik ve sosyal hayata olabildiğince dahil olabilmeli. Ülkemiz genelinde hala kadınların çalışma hayatında var olma problemleri vardır. Bu mutlaka el birliği ile önüne geçilmesi gereken bir durumdur. Belediye olarak kadın danışma ve dayanışma merkezlerinin desteklenmesi çok önemlidir. Başkanımıza hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

EN BÜYÜK EMEK KADINLARIMIZINDIR
Çiğli Belediyesi olarak kadınlar ve onların sorunları noktasında birçok faaliyeti yürüttüklerini ve her türlü farkındalık, yardım ve sosyal amaçlı projeye destek vereceklerini belirten Başkan Arslan, “Kadınlarımızın siyaset dahil birçok alanda yer almaları ve başarılı işlere imza atmaları bizleri umutlandırıyor ve gururlandırıyor. Kadın, ailesinden başlayarak toplumun örgütlenmesine en çok emek verendir. Bu anlamda bütün STK’lar ile iş birliğine hazırız. Kadınlarımızın yanındayız. Kadın danışma ve dayanışma merkezimiz sayesinde onların sorunlarına bir adım daha yakınız. Onlar için çalışıp üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.