Dolar 34,1788
%0.05
Euro 38,2862
%0.32
Altın 2.898,930
%-0.73
Bist-100 9.679,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li vekilden kepçe operatörüne ‘taşlı’ tepki

CHP’li vekilden kepçe operatörüne ‘taşlı’ tepki

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) vekiller, Büyükşehir Belediyesi'nin yol çalışması yaptığı inşaat alanında iş makinelerinin önüne geçip çalışmalara engel oldu. Kepçenin önüne geçen CHP’li Hüseyin Aygün’ün eline taş alıp, atar...

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 16:18
Cumhuriyet Halk Partili (CHP) vekiller, Büyükşehir Belediyesi'nin yol çalışması yaptığı inşaat alanında iş makinelerinin önüne geçip çalışmalara engel oldu. Kepçenin önüne geçen CHP’li Hüseyin Aygün’ün eline taş alıp, atar gibi yapması ise dikkat çekti.

    ODTÜ Yüzüncü Yıl girişinde yapımı devam eden inşaat alanındaki gerginlik devam ediyor. CHP’li vekiller İlhan Cihaner, Aylin Nazlı Aka ve Hüseyin Aygün’ün de inşaat alanındaki bekleyişi sürüyor. Ağaçların sökülmesine engel olmaya çalışan CHP’li vekiller, çalışanlarla sürekli karşı karşıya kaldı. CHP’li vekiller, temizlik çalışması yapan kepçe operatörünün önüne geçip, çalışmalara engel olmak istedi. Kepçe operatörünün ilerlemek istemesi üzerine CHP’liler, kepçenin ağzına yönelip, aracın ilerlemesine engel oldu. Bu sırada CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün eline taş alıp, atar gibi yapması ise dikkat çekti. Vekillerin kenara çekilmemesi üzerine iş makinası durdu. Bu sırada bazı eylemciler de duruma tepki gösterdi. İnşaatla ilgilen avukatlar, milletvekilleri ve eylemcilerle görüştü. Zaman zaman arbedenin yaşandığı görüşmelerden bir sonuç çıkmadı. Vekiller, ağaçların kesilmesine engellemek için araçların önünde beklerken, yol kenarında bulunan bir iş yeri yıkıldı.

    Polis inşaat alanında bekleyen vekiller dışındaki herkesi alandan dışarı çıkarıp, güvenlik önlemi aldı. Alandaki gergin bekleyiş sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.