Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ÇÜ Öğretim Üyesi Prof. Parlak’a ‘En İyi Makale Ödülü’

ÇÜ Öğretim Üyesi Prof. Parlak’a ‘En İyi Makale Ödülü’

Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Parlak’ın yazdığı makale ‘yılın en iyi makalesi’ seçildi. ÇÜ Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre,...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 11:45
Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Parlak’ın yazdığı makale ‘yılın en iyi makalesi’ seçildi.

ÇÜ Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Parlak’ın Edinburg Üneversitesi’nden Prof. Dr. Alastair H.F. Robertson ve İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Timur Ustaömer ile ortak yazarlığını yaptığı makale, Avrupa Yerbilimcileri ve Mühendisleri Kurumu tarafından verilen ‘Yılın En İyi Makalesi’ ödülüne layık görüldü.

Petroleum Geoscience(Petrol Bilimleri) dergisinde yayınlanan makale, Doğu Akdeniz bölgesindeki okyanusal basenlerin paleozoyik-Orta Miyosen dönemi bütünleşik jeolojik ve tektonik gelişiminin sentezini içeriyor. Yılın en iyi makalesi ödülüne layık görülen çalışma, Doğu Akdeniz bölgesinde gelecekte yapılacak olan hidrokarbon aramaları için önemli bir kaynak olarak gösteriliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.