Dolar 33,9946
%0.17
Euro 37,8113
%-0.02
Altın 2.752,410
%0.22
Bist-100 9.930,00
%-0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Caferi: Onlarca çocuğun intikamı için binlercesi öldürülmez

Caferi: Onlarca çocuğun intikamı için binlercesi öldürülmez

Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Beşşar Caferi, ABD'nin ülkesine askeri müdahalesinin BM Şartı'na göre 'saldırı' olacağını söyledi.Kimyasal silah iddialarını araştıran BM denetçilerinin çalışmalarını yorumlamanın ABD'ye düşmeyeceğini...

  • Ege Postası
  • 04.09.2013 - 10:38
Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Beşşar Caferi, ABD'nin ülkesine askeri müdahalesinin BM Şartı'na göre 'saldırı' olacağını söyledi.

Kimyasal silah iddialarını araştıran BM denetçilerinin çalışmalarını yorumlamanın ABD'ye düşmeyeceğini söyleyen Caferi, "Bay Obama'nın dünyaya kabadayılık yapmasını kim istedi'" diye sordu.

Başkan Obama'nın 'Suriye'de rejimin değişmeyeceği, Afganistan ve Irak gibi olmayacağı' açıklamalarını hatırlatan Caferi, "Bir sonraki gün ne olacağını kim garanti edece? Suriye halkının üzerine yüzlerce füze göndermek ne anlama geliyo? Obaba, onlarca Suriyeli çocuğun ölmesinin intikamını binlercesini öldürerek mi alaca? Siyasi ve askeri olarak saçma." şeklinde konuştu.

Suriyeli büyükelçi, "Irak'tan çekilen, Afganistan'dan da çekilme sözü veren ve Nobel Barış Ödülü alan Obama nerede'" diye sordu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.