Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çakmak: Kadın cinayetleri turizmde marka olan Manavgat'a zarar veriyor

Çakmak: Kadın cinayetleri turizmde marka olan Manavgat'a zarar veriyor

DSP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak, kadın cinayetlerinin dünya turizminde marka olmuş Manavgat ismine zarar verdiğini söyledi.     İlçe Başkanı Çakmak, Side'de yaptığı açıklamada, kadına yönelik her türlü şiddeti...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 18:24
DSP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak, kadın cinayetlerinin dünya turizminde marka olmuş Manavgat ismine zarar verdiğini söyledi.

    İlçe Başkanı Çakmak, Side'de yaptığı açıklamada, kadına yönelik her türlü şiddeti kınadıklarını kaydetti. Son 3 ay içinde Manavgat'ta 4 kadının pompalı tüfekle vurularak öldürülmesinin üzüntü verici olduğunu belirten Çakmak, bu cinayetler bağlamında pompalı tüfek satışlarının mercek altına alınmasını zorunlu hale getirdiğini söyledi.

Bu tür kadına yönelik şiddet ve cinayet olaylarının toplum psikolojini bozduğunu ve Manavgat ismine zarar verdiğini belirten Çakmak, bu tür cinayetlerin bir daha olmaması için 'bana ne duygusundan' sıyrılarak sivil toplum kuruluşlarının güç birliği yapması gerektiğini kaydetti.

    Çakmak, "Ayakları cennet kokulu olan anne ve kadınlara yönelik her türlü şiddet ve cinayeti lanetliyoruz. 3 ay içinde 4 kadın cinayeti Manavgat'ı yaraladı. Manavgat çok güzel ve büyük bir isim. Marka değeri yüksek bu güzel ismin kadın cinayetleriyle anılmasından DSP olarak çok rahatsız. Kadın cinayetlerine yenileri eklenmeden acil önlem alınmasını istiyoruz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.