Dolar 34,1590
%0.18
Euro 38,0519
%-0.11
Altın 2.888,810
%0.48
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çalışkan'dan 'destek' göndermesi 'siyaset' çıkışı!

Çalışkan'dan 'destek' göndermesi 'siyaset' çıkışı!

Karşıyaka Belediyesi Mayıs ayı meclis oturumunda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Meclis Üyesi Hüseyin Çalışkan FIBA Eurochallenge’da Avrupa ikincisi olan Karşıyaka Basketbol takımının büyük bir başarı kazandığını söyledi.Zaman zaman belediyeden destek gelmediği yönünde eleştiriler yapan mevcut yönetime göndermeler yapan Çalışkan, "Kulübe siyaseti sokmak ihanettir" dedi.

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 20:21
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ-Karşıyaka Belediyesi Mayıs ayı birinci meclis oturumu Belediye Başkanı Cevat Durak başkanlığında yapıldı. Meclis Toplantısı’nda Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası'nda ikinci olan Bostanlıspor’un sporcularına ve teknik heyetine birer çeyrek altın ödül verildi. Toplantıda bir ödül kararı da FIBA Eurochallenge’da kupayı finalde rakibine 1 sayı farkla yenilerek kaybeden ancak Avrupa ikincisi olan Karşıyaka Basketbol Takımı için alındı. Meclis’te oy birliğiyle takımın basketbolcularına ve teknik heyetine 3’er bin TL ödül verilmesi kararı alındı.

ÇALIŞKAN SUSKUNLUĞUNU BOZDU
Dilek ve temennilerde söz alan Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı ve CHP Meclis Üyesi Hüseyin Çalışkan FIBA Eurochallenge’da Avrupa ikincisi olan Karşıyaka Basketbol takımının büyük bir başarı kazandığını söyledi.Kulüpte bir önceki dönem başkanlık yapan Çalışkan, konuşmasında zaman zaman belediyeden destek gelmediği yönünde eleştiriler yapan mevcut yönetime göndermeler de bulundu.Karşıyaka Spor Kulübü’nün sadece İzmir için değil Türkiye için önemli bir marka olduğunu ifade eden Çalışkan, “ Karşıyaka Basketbol Takımı dörtlü finallere kaldı. Peki bu finaller nerede oynandı... Karşıyaka Arena’da…Karşıyaka Belediyesi olarak inşaatına başladığımızda otel ihtiyacı da var dedik ilçeye…Ne gerek var diyenler oldu…Gelen takımlar nerede kaldı geçtiğimiz hafta Çiğli Anemon Otel’de…Demek ki vizyonu geniş tutmak lazımmış…Basketbol amatör spor sayılması sebebiyle biz mecliste ödül kararı aldık. Bir şeyin altını çizmek istiyorum. Ben başkanlığı bıraktıktan sonra belediye desteğe devam etti. Benim başkan olduğum dönemden daha fazla destek verildi. Bu kulübe siyaset sokmak ve kulübü siyasete alet etmek kulübe ihanettir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.