Dolar 34,0680
%-0.05
Euro 37,9353
%0.09
Altın 2.817,080
%0.03
Bist-100 9.758,00
%1.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çalışma Bakanlığı önünde 'toplu sözleşme' protestosu

Çalışma Bakanlığı önünde 'toplu sözleşme' protestosu

Başkent’te Türk Tarım Orman-Sen üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde toplu sözleşme sürecini protesto etti.         Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı...

  • Ege Postası
  • 29.08.2013 - 14:03
Başkent’te Türk Tarım Orman-Sen üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde toplu sözleşme sürecini protesto etti.

        Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, bakanlık önünde grup adına bir basın açıklaması yaptı. Son yapılan toplu sözleşme sürecinin bugüne kadar yapılanların en kötüsü olduğunu savunan Demirci, toplu sözleşmeyle kamu çalışanlarının, emeklilerin ve ailelerinin haklarının gasp edildiğini öne sürdü. Demirci, "30 gün kullanılabilecek toplu görüşme süreci varken sadece 3 toplantı ile geçiştirilen ve bir haftada tamamlanan görüşmeler sonucu elde edilen sözde kazanımlar, kamu çalışanlarını hayal kırıklığına uğratmış ve kamu çalışanlarının derinden yaralamıştır." dedi.

        Protestoya katılan grup üyeleri, 'Sözleşmelilerin izin birleştirmeleri ne oldu'' 'Fiili hizmetlerimiz nerede'', 'Enflasyon farkımız nerede'' dövizleri taşıdı.
        
        Açıklamanın ardından grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.