Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çalkaya yağmur olup yağdı

Çalkaya yağmur olup yağdı

Balçova’da bardaktan boşanırcasına yağan yağmur Çalkaya’yı durdurmadı. Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çalkaya ‘yol arkadaşlarım’ dediği partilileri ile birlikte Esnaf’ı gezdi, destek istedi.

  • Ege Postası
  • 06.03.2014 - 10:28
İZMİR - Balçova Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Balçova Adayı olan Mehmet Ali Çalkaya, sokak yürüyüşlerine Ata Caddesi esnafını ziyaret ederek başladı. Aşırı yağan yağmura rağmen Mehmet Ali Çalkaya ile birlikte esnafı ziyaret eden yüzlerce partili Balçova’yı miting alanına çevirdi. Bardaktan boşanan yağmur altında halaylar çekildi, marşlar söylendi. Coşkulu kalabalığa vatandaşlarda balkonlarından destek verdi. 
Ata Caddesi esnafı ve yoldaki vatandaşlar ile görüşen Mehmet Ali Çalkaya “Bugüne kadar kimseye yalan söylemedik. Esnafımıza her zaman destek olduk. Tüm sorunlarımızı ceza yazarak değil bir masa etrafından toplanarak ortak akılla çözdük. Sizlerin vergisini namusumuz gibi koruyup ilçe halkına hizmet ettik” diyerek esnaftan destek istedi. Başkan Çalkaya Ata Caddesi’ndeki ilgiden memnun ayrılırken özellikle ayakkabı satan işyerlerinde son günlerin gündemdeki konusu yolsuzluklar konuşuldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.