Dolar 34,1971
%-0.07
Euro 37,5115
%0.1
Altın 2.883,330
%0.48
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Camideki Kadir Gecesi programı sabah kerahet vakti bitene kadar sürdü

Camideki Kadir Gecesi programı sabah kerahet vakti bitene kadar sürdü

Karamürsel Mürsel Paşa Camii'nde, Teravih namazıyla başlayan Kadir Gecesi kandil programı sabah kerahet vakti bitene kadar devam etti. Karamürsel Mürsel Paşa Camii'nde Teravih namazıyla başlayan Kadir Gecesi programı dolu dolu geçti. Kadir...

  • Ege Postası
  • 04.08.2013 - 10:59
Karamürsel Mürsel Paşa Camii'nde, Teravih namazıyla başlayan Kadir Gecesi kandil programı sabah kerahet vakti bitene kadar devam etti.

Karamürsel Mürsel Paşa Camii'nde Teravih namazıyla başlayan Kadir Gecesi programı dolu dolu geçti. Kadir Gecesi programında, Teravih namazından sonra cami derneği görevlileri tarafındanre çeşitli ikramlarda bulunuldu. Tesbih namazıyla program sahur vaktine kadar devam etti. Kur'an-ı Kerim okuyup namaz kılarak dua eden vatandaşlara cami derneği tarafından hazırlanan sahur yemeği ikramı yapıldı. Sabah mukabelesiyle devam eden programda, eller sabah namazından sonra da dua için kalktı. Program kerahet vaktine kadar devam etti.

Mürsel Paşa Camii'ndeki programa katılan vatandaşlar, Kadir Gecesi'nde böyle bir kandil programı düzenleyenlere teşekkür ettiler. Müftü Yılmaz Küçük, Karamürsel’de örnek bir kandil programı olduğunu söyledi. Küçük, "Rabbim, bu geceyi tüm İslam alemi hakkında hayırlara vesile eylemiştir inşallah. Yaptığımız program dolayısıyla cami derneği yetkililerine, programda ve camide görev yapan din görevlilerine teşekkür ederiz. Bu şekilde yapılan programlar diğer camiler için bir örnek teşkil ediyor." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.