Dolar 34,1939
%-0.04
Euro 37,8936
%0.32
Altın 2.917,760
%-0.4
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Camii imamı, görev yaptığı köye kütüphane kurdu

Camii imamı, görev yaptığı köye kütüphane kurdu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Başköy Camii İmam-Hatibi Recep Küçük, vazife yaptığı köye kütüphane kurdu.    Köyde öğrenci ve gençlerin zararlı alışkanlıklarından korunması ve kitap okuma alışkanlığı...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 13:01
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Başköy Camii İmam-Hatibi Recep Küçük, vazife yaptığı köye kütüphane kurdu.

    Köyde öğrenci ve gençlerin zararlı alışkanlıklarından korunması ve kitap okuma alışkanlığı kazanması amacıyla kütüphane düşüncesi oluştuğunu kaydeden Recep Küçük, "Camii imamları sadece namaz kıldıran ve camiinin kapısını açıp kapatan kişi değildir. Görev yaptığımız bölgelerde halkın sosyal yaşamlarından da sorumluyuz. Bu düşünceyle binin üzerinde eseri halkımızın istifadesine sunduk." dedi.

    Kütüphanede internet ve fotokopi makinesinin de bulunduğunu söyleyen Küçük, "Özellikle öğrenciler bir sayfalık fotokopi için ilçeye gitmek zorunda kalıyordu. Kütüphanemiz internet ihtiyacı olan vatandaşımıza da cevap verecek." şeklinde konuştu.

    Öte yandan Başköy Camii’nde Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katılan Tavşanlı Müftüsü Mecit Amil, Hazreti Muhammed’in (sav) insanlık için örnek bir şahsiyet olduğunu ve Kur’an-ı en iyi şekilde yaşadığını belirtti. Amil, daha sonra köy camisinde engelli vatandaşlar için yapılan engelli rampasının açılışını yaptı.

    Sakalı Şerif ziyaretinin yapıldığı programda ayrıca katılanlara gül dağıtıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.