Dolar 34,2642
%0.07
Euro 37,6655
%0.17
Altın 2.908,660
%-0.03
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Camilerden ayakkabı çalan hırsız yakalandı

Camilerden ayakkabı çalan hırsız yakalandı

İZMİR'de, 8 ay içinde 9 camiden, cemaat namaz kıldığı sırada ayakkabı çaldığı iddia edilen 52 yaşındaki Nevzat B., polis tarafından yakalandı. Güvenlik kamerası görüntülerine de yansıyan olayda şüphelinin rahat tavırları dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 15.01.2013 - 12:12

İZMİR - Kentte bulunan çok sayıda camiden yapılan ayakkabı hırsızlığı üzerine İzmir Emniyeti Güven Timleri'ne bağlı ekipler çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen, bir bacağı aksayan Nevzat B., kentte aranmaya başlandı. Zeytinlik Mahallesi 1163 Sokak üzerinden dün saat 14.30 sıralarında geçen ekipler, verilen eşkale benzeyen bir kişiyi fark etti. Yapılan kimlik kontrolünde bu kişinin, camilerden hırsızlık yapan Nevzat B. olduğu anlaşıldı.

HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızlıktan 40 kaydı bulunan Nevzat B., gözaltına alınarak Boğaziçi Polis Merkezi'ne götürüldü. Geçen yılın Mayıs ayı ile 8 Ocak 2013 tarihleri arasındaki 8 aylık süreçte Nevzat B.'nin sırasıyla, Karabağlar İlçesi'ndeki Zincirlikuyu Camisi, Eskiizmir semtindeki Şerefiye Camisi ile Ahmet Gül Özkan Camisi'ne, Çamdibi semtinde Birlik Camisi ve Debre Camisi'ne, Altındağ semtinde Mescidi Aksa Camisi ve Özer Camisi'ne, Çamdibi semtinde bir kez daha Debre Camisi'ne ve son olarak Boğaziçi semtinde Mehmet Akif Ersoy Camisi'ne gidip ayakkabı hırsızlığı yaptığı belirlendi. Gözaltındaki işlemleri tamamlanan Nevzat B., adliyeye sevk edildi.

Camilerin güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde rahat tavırları ile dikkat çeken Nevzat B.'nin, ibadet için camiye gelmiş gibi davrandığı, cemaatin namaz kılmaya başlaması ile girişe dönüp yanında getirdiği siyah bir poşete beğendiği ayakkabıyı koyarak acele etmeden uzaklaştığı görüldü.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.