Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Can Dostlara Mama Desteği Menderes’ten

Can Dostlara Mama Desteği Menderes’ten

enderes Belediyesi tarafından ilçedeki sahipsiz hayvanlar için yardım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında sokaktaki hayvanlar için mama desteği belediye tarafından sağlanıyor. Menderes Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçede yer alan sahipsiz hayvanlara mama desteği gerçekleştiriliyor.

  • Ege Postası
  • 12.02.2015 - 10:11
İZMİR- Özdere’de bulunan hayvan barınağında ki sahipsiz hayvanlara mama desteğinde bulunan Menderes Belediyesi, istek doğrultusunda sahipsiz hayvanlara bakan vatandaşlara da periyodik zamanlarda mama desteğinde bulunuyor.

Can dostların yanındayız

İlçe genelinde sahipsiz hayvanlara yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Menderes Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalarda can dostlarımızı da unutmuyoruz.  Bu hayatta her canlının yaşama hakkı vardır. Bu inançla sahipsiz hayvanlarımız için birçok uygulamada bulunuyoruz. Bunlardan biriside mama uygulamamız.  Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalarda Özdere’de bulunan barınağımızdaki hayvanlarımıza mama sağlarken,  sahipsiz hayvanlara destekte bulunan vatandaşlarımıza da talepleri doğrultusunda mama desteği sağlıyoruz. Söylem olarak sahipsiz hayvan desekte aslında Menderes’teki can dostlarımıza belediye olarak biz sahip çıkıyoruz “ dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.