Dolar 34,0669
%0.02
Euro 38,0422
%0.36
Altın 2.821,160
%0.65
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Canik Türk Halk Oyunları Topluluğu komşuda gösteri yapacak

Canik Türk Halk Oyunları Topluluğu komşuda gösteri yapacak

Samsun’un Canik Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Oyunları Topluluğu, Yunanistan Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne katılmak üzere komşu ülkeye hareket etti. 40 kişiden oluşan ekip, Larissa...

  • Ege Postası
  • 13.06.2013 - 14:43
Samsun’un Canik Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Oyunları Topluluğu, Yunanistan Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne katılmak üzere komşu ülkeye hareket etti. 40 kişiden oluşan ekip, Larissa ve Atina'da Karadeniz yöresinden oyunlar sergileyecek.

Yunanistan’da 8 gün kalacak Canik Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Oyunları Topluluğu ekibi, Uluslararası Halk Dansları Festivali’nde Samsun’u temsil edecek. Ekibin gösterisi ile ilgili açıklamada bulunan halk dansları eğitmeni İsmail Özdemir, festivale büyük emek harcayarak hazırlandıklarını söyledi. Samsun’u en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Özdemir, “Dünyada düzenlenen birçok festivalden teklif alıyoruz. Bu bizim kalitemizi gösteriyor. Gelecek yıl daha güçlü ve Türkiye’de ses getirecek bir ekip olacağız. Kendi imkanlarımızla bu noktalara kadar geldik. Hedeflerimiz daha büyük. Ekimizdeki birçok arkadaş şu anda sayılı gösteri ekipleri arasında. Türkiye'de gösteri yapan birçok ekip, öğrencilerimizi kendi kadrosuna katmak için bizlerle görüşme yapıyor. Kalitemizi en üst seviyelerde tutmak için gayret sarf ediyoruz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.