Dolar 34,1118
%0.28
Euro 38,1157
%0.16
Altın 2.862,580
%1.18
Bist-100 9.964,00
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çankırı vapurla Karşıyaka’ya geçti: 'Kokudan felç olduk'

Çankırı vapurla Karşıyaka’ya geçti: 'Kokudan felç olduk'

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı vapurla Karşıyaka’ya geçtiği görüntüleri paylaşarak son günlerin tartışmalı gündemlerinden Körfez kirliliğine dikkat çekti. Vapurdan Körfezi izleyen ve kötü kokudan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Çankırı paylaştığı videoda “Bugün Karşıyaka'dayız… Şuna bak çamur. İnşallah bir an önce çözüme kavuşur. Koşturarak geldiğimiz vapurda kokudan felç olduk.” dedi. Öte yandan Çankırı “İzmir’de 4.5 milyon vatandaşımızın bizlerden beklentisi var. Biz o beklentileri yerine getirmek için Merkezi Hükümet olarak yine sahadayız” diye ekledi.

  • Ege Postası
  • 27.08.2024 - 12:34
  • Güncelleme: 27.08.2024 - 12:56

EGEPOSTASI-  AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı vapurla Karşıyaka’ya geçtiği görüntüleri paylaşarak son günlerin tartışmalı gündemlerinden Körfez kirliliğine dikkat çekti.

Vapurdan Körfezi izleyen ve kötü kokudan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Çankırı paylaştığı  videoda, “Bugün Karşıyaka'dayız… Şuna bak çamur. İnşallah bir an önce çözüme kavuşur. Koşturarak geldiğimiz vapurda kokudan felç olduk.” dedi.

İzmir'le ilgili değerlendirmelerini sosyal medyadaki  ‘X’  hesabı  üzerinden paylaştığı videoda dile getirdi. 

Öte yandan Çankırı, paylaştığı videoda şunları söyledi: 
 
“İzmir’de 4.5 milyon vatandaşımızın bizlerden beklentisi var. Biz o beklentileri yerine getirmek için Merkezi Hükümet olarak yine sahadayız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.