Dolar 34,2243
%-0.06
Euro 37,4695
%-0.45
Altın 2.870,940
%-0.55
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çarşamba'dan Hisarcıklıoğlu’na destek

Çarşamba'dan Hisarcıklıoğlu’na destek

Samsun'un Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na desteklerini açıkladı. Her iki başkanın ortak yaptıkları açıklamalarda,...

  • Ege Postası
  • 03.06.2013 - 16:57
Samsun'un Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na desteklerini açıkladı. Her iki başkanın ortak yaptıkları açıklamalarda, Çarşamba için her iki kurum olarak birlikte olduklarını vurgulayarak, "TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu bu yolda bize verdiği desteği biliyoruz. Hisarcıklıoğlu’nu da her zaman başkan olarak görmek istiyoruz." dedi.

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz yaptığı açıklamasında Hisarcıkoğlu’nun kendilerine her zaman destek verdiğinin altını çizerek şöyle konuştu: “Başkanımız döneminde TOBB Başkanlığı ve iş dünyası ağırlık ve itibar kazanmıştır. Başından beri de birlikteliğimiz sürmektedir. Umarım bundan sonra da birlikteliğimiz ve üyelerimize hizmetimiz devam eder. Biz Çarşamba’da her iki oda olarak ilçemiz için bir ve beraberiz. Kendi alanımızdaki işlerimiz haricinde Çarşambamıza yeni projelerle hangi değerleri katabiliriz bunun mücadelesini veriyoruz.”

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ise konuşmasında yeni seçilmiş olduğunu hatırlatarak, "Biz neler yapabiliriz diye yola çıktık. 4 yıllık başkanlığımız süresince bu güç birliğine herkesi davet ediyoruz. Oda ve Borsa olarak zaten biriz, asıl işimiz şimdi başlıyor. Önemli olan diğer kurumlarla birlik içinde Çarşamba’ya hizmet üretebilmektir bu çalışma yolumuzda TOBB başkanımız Hisarcıklıoğlu’nu da her zaman TOBB Başkanı olarak görmek istiyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.